reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Riba czy mi sie przewidziało, że na wadze u lekarza miałas prawie 89 kg? nie wierze.. chyba , że masz ponad 2 metry wzrostu... naprawde szczuplutko wyglądasz!! śliczny brzuch
Riba - no właśnei!! Gdzie ty masz 89kg???????????? Ja mam dużo mniej a jestem duużo większa!!!!!! Jak nie masz 2m wzrostu to pewnei masz 1,89 ;-) A brzuszek śliczny!!

reklama
usmialam sie z tych 2 metrow :-). dziekuje Wam, kochane jestescie, a ja naprawde mam prawie 90 kg, a wzrost - 180cm

martitko powiem tak- strasznie seksownie w ciąży wyglądasz i gdyby nie fakt, że:
-wolę chłopców;
-znamy się tylko wirtualnie
-masz męża
rzuciłabym się na Ciebie!

Kochane jestescie i wiecie co ,,powiedziec ciezarnej'' w przeciwienstwie do niektorych:wściekła/y:

Riba - no właśnei!! Gdzie ty masz 89kg???????????? Ja mam dużo mniej a jestem duużo większa!!!!!! Jak nie masz 2m wzrostu to pewnei masz 1,89 ;-) A brzuszek śliczny!!

No i sie wyjasnilo;-) Sliczny brzusio i potwierdzam fakt, ze sierpnioweczki to laseczki:-D:-D

riba no poprostu super, śliczny brzuszek, i nic a nic boczków, też tak chce :-( ja niestety waże 77 i poszło mi wszędzie, a najmniej to chyba w brzusio

Obraz 1105.jpgObraz 1103.jpg

Ostatnia edycja:
Riba Kochana z przodu wyglądasz jak byś w ciązy nie była, a z boku slicznie brzuszek piękny, jędrny i widać, że dzidzi tam wygodnie jest :-) Przepięknie wyglądasz,a te 90kg przy wzroście 180 to w ogóle nie widać :-)

Izunia23 - co ty mowisz :szok::szok::szok: przeciez masz sliczny zgrabny brzusio. i ja tam zadnych boczkow nie widze. lasencja jak ta lala :-D:-D:-D

dziekuje Wam jeszcze raz za niesamowicie mile slowa - chyba sie zaczerwienilam :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: i tez poszlo mi wszedzie, ramiona, uda, pupa i boczki mam - specjalnie sie na czarno ubralam :-D:-D:-D

dajecie radę z brzuszkami. Nie ma co :) pięknie wyglądacie...a waga- eee tam my z Ciamajdką przekroczyłysmy magiczną liczbę 100 i dajemy radę :D

reklama
Izunia - czy dobrze zrozumiałam, ze poszło ci WSZĘDZIE????? Wolne żarty moja droga!! - ja tam widzę piękny brzuś i biuścik... a nózie, pupa, boczki - do pozazdroszzcenia :-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry