reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cayra no szczuplusia jesteś:) tak jak mówi ehtele-ręcę to też moja obsesja na zdjęciach, no ale ja mam dwa serdelki:))))))))
tuniczka przepiekna!!!

reklama
bombusia a ty zostawiłas Alanka u sąsiadów?ha ha ha gdzie ten brzuch, ślicznie. ty pisałas że masz 110 cm. w brzuchu, ja sie mierzyłam wczoraj pierwszy raz i mam 114 a mam brzuch jak wieloryb w porównaniu do ciebie:)

cayra śliczny brzusio!

Wlasnie wlasnie - doczekalam sie bo sie dziewczyny pomierzyly w koncu:tak: U mnie dobilo do 106 cm ale widze ze sa wieksze brzucholki.
Bombusiu - wierzyc sie nie chce w te Twoje 110 cm, tak jak w Kasi 22kg hehehe a obie fajnie wygladacie.
Cayra - brzunio super, dolaczam sie do komplementow w strone rak:) popadalam juz w kompleksy ale znowu widze ze nie jestem sama:-D

Cayra piękny brzuś, a co do rąk, to niestety zrobiły mi sie "pelikany" trzęsące i nie cierpie ich, naszczęście teraz troche sie opalily i jako tako można je pokazać :-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry