reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Polianno, przepiękny sterczący brzunio<3
A to mój, sprzed kilku dni i ulubione złote gatki;)
34t.jpg

Ostatnia edycja:
Neftis bardzo ładny brzuszek i taki jeszcze malutki:) ale kochana już ja Ci mówię, będzie piłeczka:D:D:D oj będzie:D, u mnie też się tak chował:D

ea6cb9c77e1b3c04med.jpg

dzisiejsze... nieuczesana... w wymiętolonej kiecce:-) turlam się...

Ostatnia edycja:
Piekne brzusie, sliczne te nasze sierpnioweczki:)

A Neftis to juz chyba zostanie taki maly brzuszek.
Mam kolezanke, ktora tak jak ja ,jest w 37 TC i brzuszek identyczny jak u Neftis a coreczka prawie 3kg wazy:)

Polianno - sliczna ta pileczka :) bardzo zgrabnie wygladasz
Neftis - rzeczywiscie malutki brzusio - ja juz mam olbrzyma
Ciamajdko - slodko wygladasz :)

reklama
Ojejku chwile nie zaglądałam, a tu tyle zdjęć:)
Polianno szczuplutka jesteś tylko masz duuuuzy domek dla malutkiej, b.ładnie
Neftis WOW, ale ty jesteś szczupła i brzunio nieduzy, fajnie zazdraszczam Ci troszku:)
Ciamajdko jaka Ty masz pocieszą buźkę, sliczna Mamusia:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry