reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Andzia, Neftis-rzeczywiście małe te Wasze brzuszki, ale taka uroda w ciąży:tak:
Ciamajdko-Ty za to prezentujesz się ze zgoła odmiennym brzuszkiem-duży i ile szczęścia daje mamusi, co widać po uśmiechu:-)
Pajkaa-musiałabyś dać do porównania jakiś wcześniejsze zdjęcie, zeby stwierdzić, czy rzeczywiście opadł;-) Ale ładnie zaokrąglony:happy2: Wiesz, że moi sąsiedzi też dopiero teraz zauważyli, ze jestem w ciąży i zdziwieni, że za miesiąc rodzę:cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
tutaj jest taki
3008w1e.jpg
a teraz jest taki
15fnjmr.jpg

no tak jakos tez brzuch wyszedł mi na tym pierwszym zdjeciu nisko :confused: ale to dobrze:)) ze nie opadł jeszzce :)

Podobno z tym opadaniem brzucha jest tak, że wcale nie musi być widoczne-natomiast my to będziemy odczuwać-będzie nam się lepiej oddychać, będziemy mogły więcej zjeść i będziemy biegać częściej do toalety;-) Mi też się wydaje, że u Ciebie Pajeczko jest jeszcze na "swoim" miejscu:tak:

Pajuś też mi sie wydaje ze brzusio jeszcze nie opadło:)
Ja w środe po fryzjerze zrobie jakież zdjatka i pewnie brzucha to wstawe

Ja przy pierwszym synku nawet nie zauważyłam że mi brzuchol opadł, jeszcze we czwartek w południe sąsiadka do mnie mowi, że do porodu jeszcze daleko bo brzuch wysoko a ja w nocy z czwartku na piątek trafilam na porodówkę :tak: Może to niektórym tak minimalnie opada ja już sama nie wiem.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry