mary__mary
BorySoniowa Mamusia :)
dziunka
Ubranka do Madzi dotarły
BAaaardzoooo dziekuje
:-)
Ubranka do Madzi dotarły

BAaaardzoooo dziekuje

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pewnie! Mega zadowolona jest bo mówi ze tyle jej tego nasłałaś ze właściwie jakieś pojedyńcze sztuki tylko będzie musiała dokupićMary a zadowolona ona chociaz? Bo tam w sumie rewelacji zadnych nie bylo chybaI bede dosyłać jak chce
co uzbieram nowa paczke to wysle
...]
No pewnie! Mega zadowolona jest bo mówi ze tyle jej tego nasłałaś ze właściwie jakieś pojedyńcze sztuki tylko będzie musiała dokupić
Wiesz ja myślę ze na "rewelacje" w tym przypadku przyjdzie jeszcze pora, a póki co chodzi o to zeby dziecko chodzić w czym miało...![]()
No przecież napisałam że ODDAM :-)to ja sie pisze bo co prawda narzie na 1 jestesmy n oale przyda sie.... oddajesz czy sprzedajesz???