reklama

Grudniowe mamusie 2008

Ale wiecie czego najbardziej nie lubię w ciazy??
Strasznego wahania nastrojów!!!!!
Raz płaczę i się zamartwiam a raz się śmieje i raduję!
Już mnie to męczy.
Ja chce się tylko cieszyć!!!;-)

reklama
Dziewczyny spiesze doniesc, ze od wczoraj od 15 krwawie jak w czasie okresu. Dr mnie uspokaja. Chyba oszaleje.
Cyprysiowa nawet nie wiesz jak Cię rozumiem. Ja bete też chcialabym na Twoim miejscu robic caly czas, ale moj mąż tez by mnie przystopowal wiesz... Dobre, ze ich mamy... Tych naszych mezow kochanych bynajmniej choc trochę nas od szaleństwa odwodza. 3majcie kciukasy!!!!

Cześć dziewczyny.
little_mi napewno wszystko bedzie ok :tak:
dzisiaj ma dołka :-(
czytam o tych waszych objawach a umnie nic juz nawet brzuch mie nie boli ani piersi :-( mam nadzieje ze wszycho jest dobrze a do lekara dopiero w połowie maja :-(

Dagulla!!!!!!!!!!!!! Hih no więc ja Cie pociesze!!! Ja nie mialam w 1 ciązy żadnych objawów i teraz tez nie. Ani mdłości, ani rosnacych cycków. Nad tym ostatnum ubolewam nadal...Jedyne co potwierdza moja ciaze to to, ze siusiam czesciej no i jak oglądam tv i widze wiesz jakies wzruszajace reklamy albo jak mowia o fundacji tvn np to mi się płakac chce. Ani razu nie wymiotowałam. AAAAAA treaz mi sie przypomniało, że mialam mdłosci ale trochę poźniej. Nie od razu na początku. W tej ciąży jestem ciągle glodna. Ale w 1 nie. Pocieszona??????

ja tez w tej ciazy jestem ciagle glodna czuje takie ssanie:) razm mam tak ze czuje sie pelna, najedzona a jak czuje jakies jedzonko to zaraz glodna w poprzedniej ciazy to do 4 miesciaca latalam ciagle wymiotowac wrr;/

Nie wiem czemu moja dzidza taka duża, atak właściwie to ja nie wiem jakie są normy. W karcie mam wpisane że płód ma 15,6mm co odpowiada 8 tyg.+-3 dni. Koło mnie leży dziewczyna w 5 tygodniu ciąży, ostatnią @ miała 14 marca i jej powiedzieli że ma dopiero pęcherzyk o wielkości 5mm.

Little_mi co kurcze z Tobą? To nie skierował Cię do szpitala z takim krwawieniem, przecież to nie jest normalne?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry