reklama

Grudniowe mamusie 2008

Tygrysek jakie plasterki???

takie specjalne do pepuszka zeby pepuszek sie dobrze schowal w brzuszku;-) przyklejasz z dwoch stron pepuchaa i nakladasz jeden na drugi tak ze ten pepuch sam sie chowa i dziecko chodzi w tych plasterkach przez jakis czas zeby pepuch usadowil sie w srodku na zawsze:tak::tak::tak: ale zakrecilam:tak:;-) moj mlodszy brat chodzil w tych plasterkach gdyz jemu pepuszek sie nie chcial calkowicie schowac do srodka:zawstydzona/y: bylo to jakies 11 lat wstecz ale plasterki nadal w aptekach sa:-D:-D a teraz mati ma sliczny pepuch:happy::happy:

reklama
takie specjalne do pepuszka zeby pepuszek sie dobrze schowal w brzuszku;-) przyklejasz z dwoch stron pepuchaa i nakladasz jeden na drugi tak ze ten pepuch sam sie chowa i dziecko chodzi w tych plasterkach przez jakis czas zeby pepuch usadowil sie w srodku na zawsze:tak::tak::tak: ale zakrecilam:tak:;-) moj mlodszy brat chodzil w tych plasterkach gdyz jemu pepuszek sie nie chcial calkowicie schowac do srodka:zawstydzona/y: bylo to jakies 11 lat wstecz ale plasterki nadal w aptekach sa:-D:-D a teraz mati ma sliczny pepuch:happy::happy:

Tygrysku to ja już je kupisz proszę napisz ich nazwę....:blink:

NIo lituja sie nad nami rodzicami ci mali terrorysci:-D:-D:-D:-D:-D wczoraj az normalnie z radosci z powodu pepuszka odpadnietego napilam sie wieczorkiem lampeczke winnka czerwonego i powiem wam, ze przez ta moja abstynencje 9 miesieczna te kilka lyczkow alkoholu podzialalo na mnie ze hej normalnie poczulam jak w glowie mi zawirowalo:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Ja w Sylwestra wypiłam lampkę wina i miałam to samo. Normalnie mi się w głowie zakręciło. Ale małej nie zaszkodziło. Zresztą położna mówiła mi, że kieliszek czerwonego winka można od czasu do czasu wypić.

A za nami ciężka nocka :baffled: Od wpół do pierwszej do czwartej mała nie spała w ogóle, potem tak tylko drzemała. Coś jej dolega, ale nie wiem, czy to brzuszek, czy coś innego. Jakas taka niespokojna jest, nawet przy cycusiu. No i ten nos zapchany - w nocy masakra.

Witam mamuski....

Ja znowu na chwileczke tylko:) Powrzucam zdjateczka Mariczki z tygodnia....dzisiaj ma juz dwa:) jak bede miala nowe foteczki to od razu powrzucam:)

KANKIYA moje ogromne gratulacje...nie wiedziałam ,ze juz urodziłas:) Malutka jest przesłodka;*:*:*

No i wogole gratulacje dla wszystkich rozpakowanych mamusiek:)

my tez ostatnio czesto zapraszamy Filipka do naszego lozka:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
a co do pepuszka to poobserwuje go jak sie nie schowa calkowicie do poniedzialku to zakupie takie specjalne plasterki w aptece do pepuszka :-(:-( pamietam ze moj brat mlodszy mial z tym schowaniwm sie calkowitym pepucha problem i pediatra kazala zeby te plasterki przyklejac.:-( jakas przewrazliwiona chyba na tym punkcie jestem;-)

tygrysku te plasterki to chyba na przepuklinę pępkową się stosuje :baffled:

:-)witajcie mamunie w Nowym Roczku:-):-)

wpadlam na chwileczke zameldowac sie,ze u nas wszystko ok -oprocz nieprzespanych nocek:-(moze za tydzien juz uda mi sie bardziej wszystko zorganizowac i czesciej do Was zagladac,buzki

Kana dzieki:-):-) rozdwoilam sie z tesknoty za Toba:-D:-D;-)

Ollcia a ten pas co kupiłas jakos sie zapina, bo na rysunku nie widac. Ja mialam cesarke dwa dni po tobie wiec chyba tez moge juz sobie kupic i zakładac:-)

Kokusia moglabys zmierzyc i podac mi szerokosc tego pasa, bo ja jestem bardzo niska i nie chcialabym go na cyckach nosic:-D, a ten najbardziej mi sie spodobał,tylko musze dobrac rozmiar:-);-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry