reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
Dzień dobry :-)

OLIWCIU, STO LAT :-)

IGORKU, STO LAT :-)

GABRYSIU, STO LAT :-)

nocka w porównaniu do ostatnich dużo lepsza, co prawda Bartek obudził się ok 22 i do 23:30 usi.łował mnie przekonać że to świetna pora na zabawę, ale jak w końcu zasnął to spał prawie do 6, co ostatnio się nie zdarzało ( co noc było duuuużo pobudek, niespokojny sen, chodzenie po łóżku :confused2: ). Wypił mleczko i dospaliśmy do 7 , szkoda że nie dłużej ale cóż :sorry:
no a teraz śpi już pół godzinki, a ja kawusia i bb :tak:

Witam;
dziękujemy za życzenia.
Ja też z wiadrem mocnej kawy tu usiadłam... Nockę miałam okropną.
A poza tym młody jest tak marudny, że szkoda słów. Normalnie tracę cierpliwość powoli:no:.

i ja usiadlam z wiadrem kawy:tak::tak::tak::tak:bo tez spalismy tylko 3 godziny, bo o 3 w nocy wrocilismy od rodzicow, no i u nas chorobsk ciag dalszy, z nosa leje jak z cebra, Karolina tez smarkata, uff ta pogoda, raz mroz, raz cieplo
wiec smacznej i pysznej kawy wam zycze

reklama
ja rowniez
ale jeszce poczekam, bo na razie to tylko mega katar, moze to na zabki, zobaczymy

u nas nie ma katarku, mi chodzi o te nieszczęsne kupki :-( wczoraj zrobił aż 6, a dzisiaj już 2... takie dosyć rzadkie, nie bardzo ale rzadsze niż zazwyczaj... co o tym myślicie? może to być też na ząbka??:confused: żadnych innych objawów nie ma, zachowuje się normalnie.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry