reklama

Grudniowe mamusie 2008

hej

Ten fotograf robiła nam zdjęcia i wkleił na swoją stronę parę :eek:
http://karolbudzinski.pl/gallery.php/195/1

Sto latek dla Oliwki

Aga, bo jesteście oboje śliczni, a zdjęcia są przepiękne, i dlatego pewnie je wkleił :tak::tak::-):-) taka fajna reklama jego zdolności fotograficznych :tak:, ja bym była dumna :zawstydzona/y::-) jak bym miała takie śliczne zdjęcia i ktoś chciał by je pokazać ...:-)

Sto lat dla dzisiejszych świętujących szkrabków :-)

reklama
my wrocilismy wlasnie ze spacerku zmarzlam strasznie i pije gorace kakao a maly smacznie sobie spi we wozeczku :tak: cos mi wozek trzeszczy:-D albo od tego zimna albo juz szwankuje:-D
mojemu znowu zaczynają koła piszczec ale to od tego błota.

dziewczyny zabieracie dzieciacki 1 listopada na cmentarz :sorry: ja sie tak zastanawiam bo z wozkiem nie dojade do moich grobow a nawet jak samochodem bym pojechala to i tak trzeba pedalowac caly kawal bo zawsze tyle tych samochodow stoi ze nie ma gdzie stanac:cool:
My mamy w tym roku aż 4 cmentarze do objechania i na dwa to napewno dziewczyny zabieram bo nie będę ich miała z kim zostawic a na dwa pozostałe to raczej zostawię je u mamy

Kochana lacze sie z Toba w bolu. Nocka u nas masakryczna, pobudka co chwile, oka nie zmruzylam:-( I Filip od jakis 2 tyg jest tak okropny, ze wytrzymac juz z nim nie moge:-( Caly dzien sie drze, buczy, marudzi, caly dzien, cicho jest tylko kiedy spi. A ja juz wyje razem z nim, bo nie wiem co sie dzieje z tymi moim dzieckiem:-( Leb mi juz peka od tych jego krzykow. Jest tak nieznosny, ze to przechodzi ludzkie pojecie:wściekła/y: Czy to mozliwe, zeby dziecko darlo sie przez caly dzien bez powodu, tylko dlatego ze ma taki kaprys?
Kochana moja też ostatnio się okropna zrobiła i piszczy albo drze się z byle powodu. Tylko u mnie to spowodowane jest tym że jak nie miałam prądu to się cąły czas z nią bawiłam a teraz jak chcę coś zrobic albo niedajboże usiąśc do kompa to jest wielki krzyk

reklama
no jeszcze musze z mezowym to obgadac bo zozkiem niedojade do moich grobow bo ja nie mam przy brzegu tylko w srodku a tam za wasko na wozek i niewiem czy jest sens ciagac malego w takie zimno chyba ze ladniej bedzie:sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry