blizniaki2000
Fanka BB :)
Witam i ja w końcu
Wszystkiego naj, naj kochani solenizanciOLIWCIU, STO LAT :-)
IGORKU, STO LAT :-)
GABRYSIU, STO LAT :-)
Moja tak miała na ząbki, ale moze lepiej idź do lekarza, tak dla spokojuu nas nie ma katarku, mi chodzi o te nieszczęsne kupki :-( wczoraj zrobił aż 6, a dzisiaj już 2... takie dosyć rzadkie, nie bardzo ale rzadsze niż zazwyczaj... co o tym myślicie? może to być też na ząbka??żadnych innych objawów nie ma, zachowuje się normalnie.
A co sie stało?Ja też się podpinam:-).
A od rana chodzę wściekła jak osa, nawet menżowi się oberwało
![]()
My prawdopodobnie pójdziemy z wóziem, tylko my mamy 20 minut spacerkiem, wiec nie ma problemu, ale to głównie zależy od pogody, bo jeśli będzie pada, to pójdziemy na raty, najpierw mąż, a później jadziewczyny zabieracie dzieciacki 1 listopada na cmentarzja sie tak zastanawiam bo z wozkiem nie dojade do moich grobow a nawet jak samochodem bym pojechala to i tak trzeba pedalowac caly kawal bo zawsze tyle tych samochodow stoi ze nie ma gdzie stanac
![]()
Ostatnia edycja:
żadnych innych objawów nie ma, zachowuje się normalnie.
, nawet menżowi się oberwało
ja sie tak zastanawiam bo z wozkiem nie dojade do moich grobow a nawet jak samochodem bym pojechala to i tak trzeba pedalowac caly kawal bo zawsze tyle tych samochodow stoi ze nie ma gdzie stanac
Czy to mozliwe, zeby dziecko darlo sie przez caly dzien bez powodu, tylko dlatego ze ma taki kaprys?

cos mi wozek trzeszczy
albo od tego zimna albo juz szwankuje
, oprócz jakiś 3-4 pobudek nad ranem na smoka:-), no i przed 6 wzięłam ją do siebie jak niemężowy poszedł do pracy
Dzisiaj jest grzeczna, ale to co się działo wczoraj, to myślałam, że po prostu zaraz wyjdę z siebie