reklama

Grudniowe mamusie 2008

Witam i ja w końcu
OLIWCIU, STO LAT :-)

IGORKU, STO LAT :-)

GABRYSIU, STO LAT :-)
Wszystkiego naj, naj kochani solenizanci

u nas nie ma katarku, mi chodzi o te nieszczęsne kupki :-( wczoraj zrobił aż 6, a dzisiaj już 2... takie dosyć rzadkie, nie bardzo ale rzadsze niż zazwyczaj... co o tym myślicie? może to być też na ząbka??:confused: żadnych innych objawów nie ma, zachowuje się normalnie.
Moja tak miała na ząbki, ale moze lepiej idź do lekarza, tak dla spokoju

Ja też się podpinam:-).

A od rana chodzę wściekła jak osa:zawstydzona/y:, nawet menżowi się oberwało:zawstydzona/y:
A co sie stało?

dziewczyny zabieracie dzieciacki 1 listopada na cmentarz :sorry: ja sie tak zastanawiam bo z wozkiem nie dojade do moich grobow a nawet jak samochodem bym pojechala to i tak trzeba pedalowac caly kawal bo zawsze tyle tych samochodow stoi ze nie ma gdzie stanac:cool:
My prawdopodobnie pójdziemy z wóziem, tylko my mamy 20 minut spacerkiem, wiec nie ma problemu, ale to głównie zależy od pogody, bo jeśli będzie pada, to pójdziemy na raty, najpierw mąż, a później ja

Ostatnia edycja:
reklama
Ollcia u nas też zawsze przy ząbkach są trochę żadsze kupki i jest ich więcej bo zawsze robi góra dwie a przy wychodzącym ząbku czasem i cztery.
A długo juz Ci tak robi?

od wczoraj, ale ząbek widać pod dziąsłem już ponad tydzień

dziewczyny zabieracie dzieciacki 1 listopada na cmentarz :sorry: ja sie tak zastanawiam bo z wozkiem nie dojade do moich grobow a nawet jak samochodem bym pojechala to i tak trzeba pedalowac caly kawal bo zawsze tyle tych samochodow stoi ze nie ma gdzie stanac:cool:

ja też się zastanawiam

I Filip od jakis 2 tyg jest tak okropny, ze wytrzymac juz z nim nie moge:-( Caly dzien sie drze, buczy, marudzi, caly dzien, cicho jest tylko kiedy spi. A ja juz wyje razem z nim, bo nie wiem co sie dzieje z tymi moim dzieckiem:-( Leb mi juz peka od tych jego krzykow. Jest tak nieznosny, ze to przechodzi ludzkie pojecie:wściekła/y: Czy to mozliwe, zeby dziecko darlo sie przez caly dzien bez powodu, tylko dlatego ze ma taki kaprys?

u nas jest tak dzisiaj :no:

Tęsknie za tymi czasami. Chyba jestem okrutna, bo chciałabym cofnąc czas chociaż na tydzien. Zebym mogła odpocząć, poczytać, pospać :-(

ja też czasami chciałabym choć na jeden dzień się cofnąć...:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

no jeszcze musze z mezowym to obgadac bo zozkiem niedojade do moich grobow bo ja nie mam przy brzegu tylko w srodku a tam za wasko na wozek i niewiem czy jest sens ciagac malego w takie zimno chyba ze ladniej bedzie:sorry:

mam ten sam problem, między grobami nie ma szans przejechać z wózkiem

Dzien dobry:-)

my wrocilismy wlasnie ze spacerku zmarzlam strasznie i pije gorace kakao a maly smacznie sobie spi we wozeczku :tak: cos mi wozek trzeszczy:-D albo od tego zimna albo juz szwankuje:-D

Mi też coś zaczyna trzeszcześ ten wózek:sorry: I nie wiem od czego, bo kupiliśmy go nie tak dawno:sorry: Muszę niemężowego poprosić, żeby prysnął mi jakimś specyfikiem i uciszył tego grata:-D

Tęsknie za tymi czasami. Chyba jestem okrutna, bo chciałabym cofnąc czas chociaż na tydzien. Zebym mogła odpocząć, poczytać, pospać :-(

To widocznie ja też jestem okrutna, bo mam czasem takie myśli:zawstydzona/y: Tak chociaż dwa dni odpocząć, porządnie się wyspać, poleżeć przed tv, poczytać gazety:tak:

My dzisiaj wyjątkowo w miarę dobrze paliśmy, bo Młoda zasnęła o 19 i spała do 6.30:szok:, oprócz jakiś 3-4 pobudek nad ranem na smoka:-), no i przed 6 wzięłam ją do siebie jak niemężowy poszedł do pracy:-D

A propo marudzenia, to Patrycja też ostatnio jest nie do zniesienia momentami:confused2: Dzisiaj jest grzeczna, ale to co się działo wczoraj, to myślałam, że po prostu zaraz wyjdę z siebie:szok: Nie mogłam zjeść, napić się herbaty, zmyć paru talerzy....nawet siusiu nie mogłam iść w spokoju zrobić:-D Pati chodzi za mną, ciągnie mnie za nogawki od spodni, krzyczy, miauczy, żebym ją wzięła na rączki:sorry:...a niemężowy był w pracy:sorry: Ale dzisiaj za to mamusi wynagradza i jest grzeczniutka jak aniołek:tak: Teraz poszła spaciu, więc mam jakieś 1,5h wolnego:-)

Witajcie, u nas dzisiaj piękna słoneczna pogoda wiec zaliczyłyśmy juz spacerek, krotki bo Jula darła się...z reszta to od kilku dni u niej normalka:-(:-(:-(

Przy okazji udało nam sie upolowac promocje w realu:-D:-D:-D:-Dkupilam jej jezdzik przeceniony z 250 na 99 fishera price i jestem bardzo zadowolona;-);-);-)

Poza tym łącze się w bólu ze wszystkimi niespiącymi po nocach...jula co jakis czas poplakuje i spi dalej, a ja oczywiscie wstaje do niej....:sorry::sorry::sorry:

My też przesyłamy buziaczki dla dzisiaj świetujacych Oliwki i Gabrysi oraz Igorka

Mam prośbę - czy , któraś z dziewczyn mogłaby mi podać przepis na zupkę dla malucha , którą sama robi????
Niestety nie umiem gotować i każdy dzień kiedy muszę coś Młodej zrobić doprowadza mnie do płaczu i przeraża:-(

Marzycielka podeslij adres mailowy to wysle Ci troche przepisow...jesli chcesz:eek:

i ja usiadlam z wiadrem kawy:tak::tak::tak::tak:bo tez spalismy tylko 3 godziny, bo o 3 w nocy wrocilismy od rodzicow, no i u nas chorobsk ciag dalszy, z nosa leje jak z cebra, Karolina tez smarkata, uff ta pogoda, raz mroz, raz cieplo
wiec smacznej i pysznej kawy wam zycze

zdrowka Kochaniutka dla Ciebie i Karolinki

my zabieramy sie z wozeczkiem, chyba ze bedzie lalo albo sypalo sniegiem:confused2::confused2::confused2:

Załączniki

• jezdzik.jpg
    jezdzik.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 41
Ostatnia edycja:
Przy okazji udało nam sie upolowac promocje w realu:-D:-D:-D:-Dkupilam jej jezdzik przeceniony z 250 na 99 fishera price i jestem bardzo zadowolona;-);-);-)

zdrowka Kochaniutka dla Ciebie i Karolinki
dzikeujemy
chodzik superasny

dzisiaj dla Julci dzien prezentow przed chwila dostala przesylke z Klubu Szczesliwego Maluszka i dostala takie pianinko z Fishera :-D:-D:-D:-D:-D
super

reklama
dzisiaj dla Julci dzien prezentow przed chwila dostala przesylke z Klubu Szczesliwego Maluszka i dostala takie pianinko z Fishera :-D:-D:-D:-D:-D

a co to za klub?

Dziewczyny, mam do Was pytanie. Nie wiem jak jest u Was ale u nas zawsze razem z chrztem jest błogosławieństwo rocznych dzieci. Dzisiaj idziemy do parafii, aby wpisać się na listę roczniaków, bo u nas to z 2 miesiące wcześniej trzeba. No i się zastanawiam ile dać kasy. 50zł chyba wystarczy?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry