reklama

Grudniowe mamusie 2008

reklama
u nas nie ma katarku, mi chodzi o te nieszczęsne kupki :-( wczoraj zrobił aż 6, a dzisiaj już 2... takie dosyć rzadkie, nie bardzo ale rzadsze niż zazwyczaj... co o tym myślicie? może to być też na ząbka??:confused: żadnych innych objawów nie ma, zachowuje się normalnie.
My tak mieliśmy na ząbek. Jak tylko miał juz się wynąc to kupki bardzo częste, smierdzące i lejace się.

Witajcie poniedziałkowo. Byłam juz wcześniej ale mój mądry małż dorwał sie do komputera i zamknoł okno zanim się wysłało:wściekła/y:

Dzień dobry :-)

OLIWCIU, STO LAT :-)

IGORKU, STO LAT :-)

GABRYSIU, STO LAT :-)
STO LATEK KOCHANE SŁONECZKA

u nas nie ma katarku, mi chodzi o te nieszczęsne kupki :-( wczoraj zrobił aż 6, a dzisiaj już 2... takie dosyć rzadkie, nie bardzo ale rzadsze niż zazwyczaj... co o tym myślicie? może to być też na ząbka??:confused: żadnych innych objawów nie ma, zachowuje się normalnie.
Ollcia u nas też zawsze przy ząbkach są trochę żadsze kupki i jest ich więcej bo zawsze robi góra dwie a przy wychodzącym ząbku czasem i cztery.
A długo juz Ci tak robi?

dziewczyny zabieracie dzieciacki 1 listopada na cmentarz :sorry: ja sie tak zastanawiam bo z wozkiem nie dojade do moich grobow a nawet jak samochodem bym pojechala to i tak trzeba pedalowac caly kawal bo zawsze tyle tych samochodow stoi ze nie ma gdzie stanac:cool:

dziewczyny zabieracie dzieciacki 1 listopada na cmentarz :sorry: ja sie tak zastanawiam bo z wozkiem nie dojade do moich grobow a nawet jak samochodem bym pojechala to i tak trzeba pedalowac caly kawal bo zawsze tyle tych samochodow stoi ze nie ma gdzie stanac:cool:

Ja zapakuję wózek do bagażnika auta. My mamy sporo do objechania i do przejścia, więc na pewno nam się przyda.

Witajcie Mamusie.
Ja tylko przywitac sie przyszlam i nie wiem chyba zaraz w leb pojde sobie strzelic, bo juz powoli wychodze z siebie:-(

Najlepsze zyczonka dla naszych swietujacych dzis solenizantow Oliwki, Igorka i Gabrysi:tak:

Witam;
dziękujemy za życzenia.
Ja też z wiadrem mocnej kawy tu usiadłam... Nockę miałam okropną.
A poza tym młody jest tak marudny, że szkoda słów. Normalnie tracę cierpliwość powoli:no:.
Kochana lacze sie z Toba w bolu. Nocka u nas masakryczna, pobudka co chwile, oka nie zmruzylam:-( I Filip od jakis 2 tyg jest tak okropny, ze wytrzymac juz z nim nie moge:-( Caly dzien sie drze, buczy, marudzi, caly dzien, cicho jest tylko kiedy spi. A ja juz wyje razem z nim, bo nie wiem co sie dzieje z tymi moim dzieckiem:-( Leb mi juz peka od tych jego krzykow. Jest tak nieznosny, ze to przechodzi ludzkie pojecie:wściekła/y: Czy to mozliwe, zeby dziecko darlo sie przez caly dzien bez powodu, tylko dlatego ze ma taki kaprys?
Ollciu u nas pare dni temu mielismy podobny problem. Najpierw zaczelo sie od tego, ze Filip zrobil jakies 5 kupek, ale raczej takich normalnych, nie rzadkich, gdzie zwykle robi 1, czasem2 dziennie. Na nastepny dzien zorbil chyba z 8 takich juz rzadszych, kupilismy smecte, dawalam chyba ze 4 dni i sie poprawilo. Ale niestety dzis znow ten sam problem, 11 godzina, a Filip od rana juz 3 kupki walnal:eek: I tez nie wiem czy nie isc do lekarza, bo jest to conajmniej dziwne. A na zabki mi nie wyglada, ma juz 5, a przy zadnym biegunek nie bylo:no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry