reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

1.co obejmuje funkcja motywowania 2.opisz trzy główne teorie motywacji 3.omów bodzce oddziaływania motywacyjnego na pracownika 9srodki przymusu zachety perswazji) 4.omów funkcje systemu nagród i kar 5.na czym polega skuteczne premiowanie 6.wymień i scharakteryzuj pozaplacowe srodki motywujące

Dziewczyny mam prośbę , macie jakies materiały na takie tematy jak wyżej ?
Proszę o pomoc.

reklama
Cześć dziewczynki.

My nadal u rodziców, jeszcze tydzień.

Agaciu-a na kiedy potrzebujesz??? Bo ja mam, ale u siebie w domku i mogłabym Ci podesłać w przyszły poniedziałek. JAk Ci pasuje, to napisz tylko :-) A jeśli otrzymasz coś od dziewczyn, to podziel się ze mną proszę. Materiałów nigdy za dużo, a mój G pisze magisterkę w tym temacie :-)

Cześć dziewczynki.

My nadal u rodziców, jeszcze tydzień.

Agaciu-a na kiedy potrzebujesz??? Bo ja mam, ale u siebie w domku i mogłabym Ci podesłać w przyszły poniedziałek. JAk Ci pasuje, to napisz tylko :-) A jeśli otrzymasz coś od dziewczyn, to podziel się ze mną proszę. Materiałów nigdy za dużo, a mój G pisze magisterkę w tym temacie :-)

Tak myślałam o Tobie ... :-)
Bardzo ci dziekuję. Potrzebowałam na dzisiaj :-D. To znaczy mój siostrzeniec potrzebował :-D, jakos wspólnymi siłami napisaliśmy, nie wiem jak to wyszło, okaże się dzisiaj :-D.

Witam was

U nas piekna pogoda, wczoraj całą rodzinką sprzatakiśmy podwórko, mały szalał w liściach :-D
Ostatnio jakieś fochy ma , jeżeli cos jest nie po jego myśli to zaraz sie obraża i mówi " Jestem smutny "

Jutro jadę na basen, właściwie co poniedziałek jeżdże na areobik wodny :-D:-D. Może troche kondycje lepszą będę miała.

A tak w ogole Mati dwa tyg nie chodził do przedszkola i od nowa są sceny, nie chce chodzic , płacze :-( ehhh. Jakoś nie odpowiada mu to przedszkole.

Witam niedzielnie....ale dzisiaj zimno, wczoraj było tak fajnie...
yes2.gif

my już w domku dzisiaj zaliczyliśmy koncercik dla maluchów w filharmonii,
później krótkie zakupki i obiad u mamci...

teraz już w domu, szykujemy P do Rzeszowa
:sorry:....

Madziu - Janek właśnie przeżywa fascynacje puzzlami. Kupiłam mu takie normalne i takie piankowe tylko małe. I jeszcze lubi takie układanki drewniane. My mamy cyferki, narzędzia, farmę i takiego misia co mu można zmieniać ubranka i buzię.

A i chciałam się pochwalić, że od dziś mam drugą siostrzenicę - Alę:-)
Siostra o 8:30 przyjęta na oddział o 10:15 urodziła małą 3520g i 57cm. Wygląda jak klonik Ady :-D
Ada i Ala - moja siostra zwariowała :laugh2:

Ja już powoli kupuję prezenty na gwiazdkę...dla Julci już mam..
macie jakieś pomysły na resztę rodzinki???

i jeszcze mam pytanie do mam przedszkolaków i przedszkolanek...co można kupić dzieciakom na Mikołaja w przedszkolu....jestem w trójce więc mam dodatkowe zajęcie na najbliższe dni
p.gif
embarrassed.gif

Madzienko ja tez w trójce. U nas na Mikołaja dzieciaki dostają po kalendarzu adwentowym, bo decyzja rady wieksze pieniądze przeznaczamy na prezenty gwiazdkowe.

A dla rodziny... dziadkom chyba po ramce cyfrowej do zdjec zafunduję i wgram fotki Igusiowe.

Wróciłam ze szkoły i jestem wykończona.

reklama
Do góry