reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamusie 2008

No wlasnie Kajka czekamy na Ciebie!!!!

Zamowilam sobie plaszczyk przez internet. Wlasnie kurier go przywiozl. I naprawde mi sie podoba, jest zgrabny i cieply, ale ma wyrwana jedna napke:sorry2: Niby moge go oddac, nic nie placac za przesylke, ale czy mi uwierza, ze to ja jej nie wyrwalam no i nie moge go niestety wymienic, bo juz go nie ma:hmm:

reklama
Czesc

Mężowy zabrał dziewczyny do babci bo mama musi mieć spokój:-pma 4 zaliczenia w weekend, wiec ucze sie a w przerwach nadrabiam, bo zaległosci na bb spore:tak:

czesc dziewczynki!
no , z telefonu i z helikoptera ginekologicznego z golym dupskiem:szok:...

no, tak , polozna mowi ze chlopak i dziewczynka, ale sie strasznie asekurowala, jakby nie byla do konca na sto przekonana, ale ja tez widzialam cos miedzy nogami..

tylko , ze to cos , moze sie okazac spuchnietymi wargami sromowymi sie tez dowiedzialam:-D

i nie moglam sie dowlec do kompa, bo przeciez jak w pn wyjade stad, to juz nie wroce, przyjedziemy na dzien po reszte gratow..mialam tyyyyyle do zalatwienia:szok:

Kaju gratuluje parki.
Miałam dziś straszny dzień jakiś wirus żołądkowy się przypaletal albio coś zjadłam niedobrego :(

My urodzinki organizujemy w niedzielę . Będzie wspólny obiadek z rodzinkom i na końcu tort. Obiadek gotowy przywiezie mamusia moja z teściowa więc mi pozostaje zrobić torta i jakaś sałatkę.
Idę do łóżka odpocząć .

Cześć dziewczyny

Kaja gratulacje !!

Asiulka pokaż ten płaszczyk :tak:

Tygrys biedulko, zdrowiej.

Madzienko super, że córeczka slicznie rośnie.

Anoli trzymam kciuki za pozytywne zaliczenie :-)

Zapominajka super autko, niech się dobrze jeździ.

Ja się wzięłam za świąteczne sprzątanie, sprzatam, sprzatam i nic nie widać.

Kurde muszę jeszcze pokupic jeszcze prezentów, ale nie mam weny.

Witam kochane mamuski....

Przperaszam ,ze dopiero pisze, ale jakos nie moge sie ogarnac....

ciagle slucham gdzies o tej tragedii w stanach i jakos.....az serce sciska....nie dociera do mnie to wszystko....
jak tam mozna, co taka osoba ma w glowie....co musza czuc Ci rodzice..... no kuzwa przeciez to sa prawie dzieciaczki w wieku naszych maluszkow.....

a poza tym kochane powoli wracam do zdrowia, tylko ciagle che mi sie wymiotowac, nie wiem czy to ok.....

Mari wczoraj sie bujala na krzesle i przewrocila do przodu i uderzyla policzkiem o półkę w stoliku od telewizora.....szczescie w nieszczeciu,bo nie ma ptaktycznie sladu tylko maly siniak i zadrapanie.....ale ja mialam serce w gardle....oczami wobrazni widzialam juz i glowe i oko i szczeke...... mam nadzije,ze bujac sie juz raczej nie bedzie......

Kajaczku kochana nasza gratuluje praki:)))) niech maluszki zdrowo rosna, a jak tam Twoja szyjka???? no i samopoczucie?

A ja jeszcze dostalam dzisiaj rachunek za badanie krwi....153 $.....:-(

przezyje.... mam nadzieje,ze w tym jest juz cytologia.....

reklama
Cześć laseczki :-)

Kanusia-ja też nie mogę przestać myśleć o tej tragedii... Biedna Mari-oby to rzeczywiście była dla niej nauczka, bo powiem Ci, że na moich chłopaków takie lekcje nie działają :dry:

Kaja-gratualcje!!! Ale by było fajnie z taką parką :-D
Doszła już do Ciebie ta kurteczka? Swoją drogą taki rozwinięty kraj, a przesyłki idą jak naszą pocztą-no chyba że to właśnie pocztą polską wysyłałaś ;-)

Do góry