• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

cześć Mamusie:-)
troszkę przegapiłam wczorajszy temat,a tez go mam na tapecie hehe - chodzi mi o komputery, gry itp:happy2: Mój małżon niestety też lubi grać on-line:baffled: nie to, żeby jakoś bardzo mnie zaniedbywał, ale tak czasem się zastanawiam - przecież te 7, 10 czy 11 lat temu nie mieliśmy kompa...ba, na pierwszej stancji nawet telewizorka nie mieliśmy:szok: i kurczę, co my wtedy robiliśmy???o, cos mi na myśl przychodzi, ale poza tym??;-)
całe szczęście, że tatą jest wspaniałym, naprawdę nie mogłam pod tym względem lepiej trafić:-D tylko tak sobie myślę, że przez komputery, to dużo czasu spędzamy bardziej obok siebie niż razem (np teraz:-()
życzę zdrówka wszystkim przeziębionym:happy2: i pozdrawiam

reklama
cristalrose - WSZYSTKIEGO NAJ!!!!

ja na razie tez lecze sie domowymi sposobami i nie jest gorzej niz rano. na noc miodek+cytryna i zobaczymy. a na katar polecam inhalacje nad miska z goraca woda i ziolami. stosowalam w pierszej ciazy i pomagalo :tak:

moj maz dzis na kawalerskim - ciekekawe, czy juz rozebrali panienke :cool2: jutro sie pewnie nie bedzie nadawal do zycia przez pol dnia ...

dobrej nocki!

cześć dziewczyny!!!! u mnie taaaaakie piękne słoneczko, aż się chce w domku posprzątać, już się powoli zabieram tylko żeby mnie nie dopadł leń, bo ostatnio to jest najczęstszy powód nie posprzątania do końca w domku
życzę wszystkim miłego weekendu, pięknych świątecznych chwil jak któraś ma jakąś uroczystość, no i przede wszystkim i to już na pewno dla wszystkich zdrówka!!!

Heja!
Ale się dzisiaj wyspałam!:tak: Gnicie do 7:-D! Tego mi było potrzeba:-D! Poszłyśmy z kundlem po świeżutkie bułeczki na śniadanko dla naszych chłopaków. Śniadanko i kawusia przepyszne!
Miłego dnia!;-)

cristalrose- wszystkiego NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZINEK!! ( trochę spóźnione, ale szczere :-) )

zdrówka przede wszystkim i ...szybkiego jak najmniej bolesnego "cudu narodzin" :-D

do wszystkich chorowitek-życzę zdrówka bo szkoda czasu na zasmarkane chusteczki :P

miałam dziś ambitny plan poprać malutkie ciuszki ale ....ale mi się nie chce :szok: Leń mnie ogarnął... choć oficjalnie mówię że proszku dziecięcego nie mam :)

co tam jeszcze .. aaa dziś chyba pożegnamy lato - ładna pogoda to i może jakiś grill będzie :)

krolcia smaka mi tą kawą narobiłaś...pędzę do ekspresu :)

cristalrose równiez przyłanczam się do życzeń!!! Wszystkiego najwspanialszego:*********

U nas też piekne słonko, ale jakoś pogoda dziala na mnie odwrotnie, mam podły nastrój, chce mi się spać, a nie wpomne o moim rozrywającym kręgosłupie:///
Właśnie skończyłam robic obiad i sprzątać mieszkanie, zaraz trzeba iść na spacer z Wiktorem...
Moja Niunia od trzech dni sie kiepsko rusza i to mi potęguje mojego doła:(

W dyskusje się wdawać nie będę bo póki co mam neg. stosunek do większości i jeszcze chlapnełabym cos nie tak...:///

grrr

A ja prawie sprzątanie mam z głowy. Jeszcze tylko dokończyć łazienkę i nagonić mężulka do zmywania podłogi. Ale chyba to drugie zadanie będzie super trudne. Jakoś nie dociera do niego, że te wygibasy przy mopie to już nie dla mnie. Jeszczew gdyby nie trzeba było się schylać nad wiaderkiem i płukać, to może. Ale nie narzekam na chłopaka, w końcu ma dziś już na koncie odkurzanie. Swoją drogą zastanawiałam się, czy dziś w końcu znajdzie wódeczkę, która została z wesela i którą schowałam na pierwszą rocznicę ślubu, ale nie odkurzał dokładnie, więc nie znalazł ;)

ale sie wnerwilam :/ aaaaaa!!!!!!! zrobilam pranie wszystkich bialych ciuszkow wywiesilam na ogrod i co i czuje teraz ze sie cos pali a sasiadka obok sobie ognisko rozpalila i liscie pali i to obok mojego prania no zabije .... :( szybko sciagnelam ale i tak czuc palonym :( no co za baba 70 lat ma fajna dobra kobieta a oo takich rzeczach nie moze pomyslec wszystko smierdzi :(

ale maz znalazl aparat i beda zdjecia ale jutro bo dzisiaj brzuch mnie boli :( jejciu wizyta w poniedzialek ja juz chce do doktora :/

Ostatnia edycja:
Daj na luz. Ja wczoraj jedną babę walnęłam z pięści w plecy ,bo stała w przejściu. Nie lubię takich sytuacji. Zawsze miałam ochotę taką osobę popchnąć ,ale zawsze mówiłam ku..... je.... Wczoraj też jedna sie na chodniku wepchała ,bo chciala drogę se skócić to powiedziałam do niej to co zakropkowałam. miałam ochotę ją popchnąć ,zeby wywaliła siena krzaki. Z daleka widać ,ze jestem w ciąży,a tu takie łachy nieostrożne chodzą. Chyba tak zareaguję ,bo jestem w ciąży i widać podświadomie chronię brzuch.

reklama
heehe Elena jaki agresor :)) ja tam nie wiem czy to bo podswiadomie chronisz brzuch, to raczej zmiana gospodarki, mnie tak ostatnio wszystko wkur.... ze doslownie kipie checia zamordowania kogos :O no np teraz, sprzatam, zapierdzielam na kolanach ze szmatka a kot zamiast siedziec na dworze bo sliczna pogoda akurat zapragnela mi towarzyszyc :O:O no i sie placze i wlosy rozsiewa usilowalam ja wywalic z domu to uciekala mialam ochote ja zlapac i zwyczajnie cisnac w krzaczory :O piana mi z ust poszla heeh no i czekam az W w koncu wyjdzie z lazienki bo umylam okna i nie zamknelam jednego bo sie boje ze mi wypadnie a pod nim stoi moje autko heh (tu jest inny system otwierania okien wywraca sie na lewa strone) wiec ten siedzi juz w tej lazience godzine a mnie tu kur... strzela!!! przed chwila u niego bylam i mu powiedzialam by juz w koncu sie ogarnal ale nie slysze by to sie dzialo wiec zaraz mnie szlag trafi!!!!§!!!!!! tym bardziej ze ziemniaki trzeba obrac a ja sprzatam!!!!!! aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry