cześć Mamusie:-)
troszkę przegapiłam wczorajszy temat,a tez go mam na tapecie hehe - chodzi mi o komputery, gry itp
Mój małżon niestety też lubi grać on-line
nie to, żeby jakoś bardzo mnie zaniedbywał, ale tak czasem się zastanawiam - przecież te 7, 10 czy 11 lat temu nie mieliśmy kompa...ba, na pierwszej stancji nawet telewizorka nie mieliśmy
i kurczę, co my wtedy robiliśmy???o, cos mi na myśl przychodzi, ale poza tym??;-)
całe szczęście, że tatą jest wspaniałym, naprawdę nie mogłam pod tym względem lepiej trafić
tylko tak sobie myślę, że przez komputery, to dużo czasu spędzamy bardziej obok siebie niż razem (np teraz:-()
życzę zdrówka wszystkim przeziębionym
i pozdrawiam
troszkę przegapiłam wczorajszy temat,a tez go mam na tapecie hehe - chodzi mi o komputery, gry itp
Mój małżon niestety też lubi grać on-line
nie to, żeby jakoś bardzo mnie zaniedbywał, ale tak czasem się zastanawiam - przecież te 7, 10 czy 11 lat temu nie mieliśmy kompa...ba, na pierwszej stancji nawet telewizorka nie mieliśmy
i kurczę, co my wtedy robiliśmy???o, cos mi na myśl przychodzi, ale poza tym??;-)całe szczęście, że tatą jest wspaniałym, naprawdę nie mogłam pod tym względem lepiej trafić
tylko tak sobie myślę, że przez komputery, to dużo czasu spędzamy bardziej obok siebie niż razem (np teraz:-()życzę zdrówka wszystkim przeziębionym
i pozdrawiam
jutro sie pewnie nie bedzie nadawal do zycia przez pol dnia ...