• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hehehe niezle sie nasmialam :)) Chyba masz calkowita racje ^^ Narazie to ja chce trzymac w rekach zdrowa i urocza dzidzie :) to wtedy moge sie i martwic :) A jak narazie ciezko mi uwierzyc w szczescie, ze ciaza w ogole jest :)
właśnie mam wrażenie że własnie chyba to jest u mnie najsmutniejsze, że bardzo chciałam mieć dzidziusia i długo się staraliśmy, a teraz jak jestem w ciąży to jakoś nie mogę w to uwierzyć i nawet ciężko mi jest cieszyć się z tego, bo dotrzeć to do mnie nie może ! Sama nawet nie wiem dlaczego :( cały czas się boję, że to jest pomyłka i za chwilę jakiś lekarz mi powie, że coś jest nie tak .... włąsnie jutro idę do drugiegi lekarza ( w przychodni)rano ...zobaczymy co mi powie :) Normalnie zdecydowałam się chodzić prywatnie bo mam zaufanie do tej Pani doktor....a więc zobaczymy co będzie jutro !

reklama
właśnie mam wrażenie że własnie chyba to jest u mnie najsmutniejsze, że bardzo chciałam mieć dzidziusia i długo się staraliśmy, a teraz jak jestem w ciąży to jakoś nie mogę w to uwierzyć i nawet ciężko mi jest cieszyć się z tego, bo dotrzeć to do mnie nie może ! Sama nawet nie wiem dlaczego :( cały czas się boję, że to jest pomyłka i za chwilę jakiś lekarz mi powie, że coś jest nie tak .... włąsnie jutro idę do drugiegi lekarza ( w przychodni)rano ...zobaczymy co mi powie :) Normalnie zdecydowałam się chodzić prywatnie bo mam zaufanie do tej Pani doktor....a więc zobaczymy co będzie jutro !

Dokladnie tak mam - jutro pierwsza wizyta. A mi sie sni ze powie mi, ze to jakies zaburzenia hormonalne. A test ciazowy musial byc jakis trefny.

Staralismy sie dlugo. Kolejne miesiace nie przynosily efektow. Ostatnio stracilam nadzieje ze sie uda. kupilam sobie nawet ciuchy na lato nowe - w ktore teraz sie nie zmieszcze, jak bedzie cieplo ^^ (zakladalam mala diete, a teraz to odpada :) )
Moze jutro, jak zobacze USG i malucha to uwierze. Ale poniewaz biore troche lekow, bo jestem chora przewlekle, to do porodu nie zniknie mi obawa, ze dzidzia moze byc chora. TEz chodze prywatnie do gin i chyba jej nie zmienie, bo to dzieki niej w ciazy jestem :)

hej laseczki dawno mnie tu niebylo :)

dzisiaj bylam na wizycie i malutki ma 7,5 mm i na usg ma 6tygodni i 4 dni :) tylko mam malego krwiaczka dlatego mam lezec no i szew w 16 tc bbrr no ale czego si enie robi . narazie dalej duphastonm lutka dowcipna i zastrzyki w brzuch bbrr doktor powiedzial ze mam ladne wyniki :)
tylko krwiaczek ciut plamim i ale z nim sobie poradzimy :)

motylek ty nie mozesz sie az tak denerwowac wsio jest ok skoro test wyszedl pozytywny nie masz @ i dzidzia juz w 6tc wiec kochanie jest wszystko dobrze :)

fajnie ze nas grudniowek przybywa :)

Hej dziewczynki ja się dziś witam z Wami w lepszym humorze. Dziś złamałam zasadę swojej diety i musiałam wypić kawkę, no cóż narażam się na zgagę, ale wolę to od bólu głowy. Jeszcze tylko 1,5 dnia zostało do wizyty u lekarza:-):-):-)

Hej Kobitki :) Śliczny dzisiaj dzień za oknem :) Ja przespalam 12 h i odrazu mi lepiej, mimo, ze dziś lekkie kłucie mam po prawej stronie, ale już posprzątalam w domku więc już nic dzis nie robie :)

Kaczucha to kłucie to normalna sprawa, więzadła sie naciągają czy jakos tam;) Pogoda faktycznie PIĘKNA ale nie wiele jej zakosztuje wychodząc z pracy po 17 :(((( Jak na złośc weekend zapowiadają z burzami i gradem :/ a ja mam komunie w niedziele i nie mam pojęcia co na siebie włożyć skoro w prawie nic nie wchodzę... nie lubie takich imprez i chyba jeszcze bardziej je teraz znienawidzę.
Joamar witaj w optymistycznym humorze! :) uwielbiam Was takie pełne energii! :) Kawą się nie przejmuj w końcu czasem trzeba, ja czasem wypijam dwie filiżanki kawy dziennie -zalecenie lekarza :) Już się doczekac twojej wizyty u lekarza nie mogę - będzie zdjęcie z USG :D I nowe pozytywne wieści :D

witajcie dziewczyny:) jak się czujecie? ja sie dzień w dzień niesamowicie stresuje:( bardzo sie boje czy wszystko wporządku. brałyście może luteinę? ja biore i tak sie zastanawiam czy to pomoże a nie zaszkodzi:(

Monia nie zaszkodzi a pomóc może więc głowa do góry :) Kiedy masz wizyte u lekarza?? Jeśli jeszcze nie ustaliłaś terminu to ustal termin i dla świetego spokoju idź do lekarza:) Ja mam iśc za miesiąc i wg moich obliczeń pójdę 14 maja bo przecież miesiąc to za długo, żeby czekać :)))

Wiolcia_6 ja też bym nie wytrzymała miesiaca :) u mnie nawet sam lekarz powiedział, ze wie, że miesiąca nie wytrzymam dlatego ide 4 maja :) jutro ide na badania i mam nadzieje, ze zdąrze je odebrac przed wizytą... :)

reklama
Wiolcia_6 następna wizytę mam 17 maja narazie dzidzia ma 12,5mm tzn miala 26kwietnia, na ile tygodni to odpowiada ??? bo mi 3 terminy wyliczyl i powiedzial ze na nastepnej wizycie zrobi jeszcze raz usg i obliczy przybliżony

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry