• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

missiiss przypomnij mężulkowi, że go bardzo kochasz i ma być grzeczny. i nie denerwuj się tak. niech on pamięta, że już ma nie tylko ciebie ale dziecko w drodze a będzie ok. odrobina zaufania :) wiem, że ciężko bo widziałam co się dzieje na takich wyjazdach ale jak nie chce to nic złego nie zrobi!! przecież nie odmawiasz mu niczego bo masz taki kaprys ale dla dobra dziecka, powinien zrozumieć. ja tam wierzę, że mąż cię kocha i nic się nie stanie więc głowa do góry
no i od czego jest telefon. jak tak bardzo się boisz to go kontroluj całymi wieczorami :) niech się pomęczy przy telefonie jak ty będziesz się musiała męczyć sama w domu :)

reklama
missiiss ja to wychodzę z założenia że jak ma zdradzić to i tak zdradzi - i wcale nie będzie musiał na integracji tego czynu dokonać - droga do sklepu po mleko wystarczy:) ehhh też się czasem wkurzam na cały świat jak gdzieś dłużej beze mnie zabaluje, ale nie ma co schizować... ale w razie co mów:D będę w gotowości żeby śledzić:)

Tunia Ty tu nie czytaj artykułów tylko zapisuj się do innego lekarza, masz odklejanie siatkówki tak?? a to już jest wskazanie na cc, wręcz lekarze nie chcą się podejmować SN w takich przypadkach bo to naprawdę nie jest bezpieczne......

Tunia mi ginekolog kazal odwiedzic okuliste i okulista mial wypelnic w karcie ciazy w konsultacjach czy sa przeciwskazania, czy ich nie ma. Mam tam napisane, ze nie mam przeciwskazan do naturalnego, ale mam duza wade wzroku. Okulistka robila mi nawet USG galek ocznych :)

Wiktoria dziś przechodziła samą siebie, myślałam już, że albo zacznę krzyczeć, albo rzucać talerzami, bo mi nerwy nie wytrzymają!! Co to jest za diabeł z buźką anioła!!

nie biorę magnezu bo mam dobry. Stawianie się macicy na tym etapie ciąży jest raczej zupełnie normalne. No chyba że nie przechodzi i pojawiają się skurcze.

przeciez lekarz nie zapisuje magnezu na podstawie badan ilościowych, tylko objawów.

Tunia no jak nie decyduje!! ??
Ja przecież mam zaświadczenie od okulisty, gdzie jest czarno na białym napisane "przeciwskazany poród siłami natury" ??

No nie kumam tego polskiego systemu....

Ginekolog to może zdecydować jak coś w trakcie porodu idzie nie tak, związane ściśle z dzidzią i mamą... a nie o wadzie wzroku......

ja już właśnie nie wiem!!!!
ta baba mi tak powiedziała, jak gin powie, że mam źle wypisane to jak tam wpadne!!!!
ona w ogóle mówi, że nie widzi żadnych wad zwyrodnieniowych, no to skąd przez ostatnie 5 lat okulistka mówiła mi o astygmatyzmie i odklejonych ciałach szklistych????!!!!

zadzwonię juro do ej mojej okulistki z katowic i każę jej przesłać moją kartę

w tym artykule co wkleiłam to jest niby, że ginekolodzy decydują o cc bo się po prostu boją, że jak coś się stanie w czasie porodu żeby im potem pacjentka z pozwem sądowym za nie wykonanie cc

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry