• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

dziewczyny czy Was też tak koszmarnie boli kość ogonowa - no mnie normalnie tak napierdziela że ani siedzieć ani chodzić ani stać nie mogę - nie wiem co się dzieje - czy to możliwe że to dlatego że mała się przewróciła głową w dół i gdzieś tam tak napiera?

reklama
Hej laseczki:)

Sunflower mnie boli kość ogonowa już w sumie od dawna, ale nie jest to jakiś tam mega ból, nasila się po dłuższym staniu czy chodzeniu, ale jest do przyjęcia i szczerze to już się do niego przywyczaiłam:) mnie się wydaje że to ma swoje podłoże w ułożeniu maluszka:)

Tunia moje zaświadczenie to świesteczek może 10x13 cm może mniejszy,z wydrukowanym napisem "ZAŚWIADCZENIE", na takim samym świstku moja gin wypisywała mi zaświadczenie dla pracodawcy że jestem w ciąży, i zaświadczenie że mogę uczestniczyć w szkole rodzenia.Okulistka napisała na nim oprócz moich danych, że mam b.dużą krótkowzroczność + w nawiasie moją wadę, i włąśnie tą adnotację że przeciwwskazany poród siłami natury. Tyle:)

ja od dziś do końca tygodnia będę się uganiała z mężem w domu ( ma zwolnienie lekarskie ) :/ ehhh może się nie pozabijamy hehe, albo raczej: może ja go nie zabiję:D

missiiss to zbierz wszystkie wrocławianki i przyjedźcie do stolicy:):) też bym się chciała spotkać :/:/:/Albo lepiej:) zbierzmy się wszystkie i spotkajmy u Salomii:D:D

Słoneczka Wam życzę, u nas strasznie szaro buro dziś....

Ostatnia edycja:
Hello laski
U nas deszczowo :/ obudziłam się godzinę temu,noc minęła w miarę ok 2 razy wc i finito.Poczytałam Was i idę coś na śniadanko sobie zrobić,bo maluch już wojuje bo głodny :)

Witajcie!

Staram się Was nadrobić, ale tyle napisałyście od nd że nie wiem czy mi się uda...
Ostatnio coś mam taki dziwny czas że boję się coraz bardziej o Małą, żeby wszystko było dobrze etc. Czuję się troszkę jakby nie na tym świecie, dziwne takie.
Wszystko powoli przygotowane, wózek zakupiła moja mama (miała tylko przywieść z Częstochowy) a teraz nie chce od nas kasy...głupio mi jak nie wiem, bo praktycznie wszystko ona kupuje...Wczoraj dała mi ręczniki, koszule nocne nawet skarpetki z dedykacją: dla Ciebie do porodu. Śmiałam się że już mnie wysyłają na porodówkę.
Może to śmieszne ale jakoś stresuję się czy zdążą wyremontować u nas porodówkę, bo póki co niemożliwe są porody rodzinne a ja sobie nie wyobrażam że mój ukochany stoi za drzwiami...
Wybaczcie że mało Was komentuję, ale jakoś cichaczem Was czytam a zdecydowanie mało piszę. Mam nadzieję że się odblokuję za czas jakiś;)

W każdym razie BUZIAKI dla Was i witam nową Mamę!

Hej dziewczyny =) Ależ się wyspałam!!!!!! Jestem w szoku =) Nie dość, że wcześniej poszłam spać to wstałam przed 10 =)
Teraz zjadłam śniadanko i biorę się za siebie, bo muszę wyskoczyć do miasta... mam nadzieję, że dzień będzie znacznie lepszy od wczorajszego =)

Trzymajcie się i do później!

Poczytałam i humor mi się poprawił. Sunnflower perypetie Twoje i męza ostatnio mnie bardzo rozbawiają. A właściwie reakcje Twojego męża:-) Najpierw ten szybki remoncik, a teraz ta reakcja na torbę :-D
No i moja wyobraźnia zadziałała, kiedy Ewwe zaczęła pisać o śledzeniu męża Mississ. Myślałam, że padnę ze śmiechu:-D
Dobrze, że jestescie dziewczynki :tak:

ewwe mi napisała: krótkowzroczność obu oczu średniego stopnia i tyle

mnie nie chodzi o to żeby mieć na siłę cc, bo równie dobrze można mieć je na życzenie, tylko o to, że jak mam czarne plamki przed oczami i zostałam zdiagnozowana, ze mi się ciałko szkliste odkleiło, a ta baba to kwestionuje, to pójdę rodzić SN i co będzie jak mi się siatkówka czy coś odklei i wyjdę ślepa z porodówki?

najlepiej będzie jak pójdę 2 raz gdzie indziej i też powiedzą, że wsio ok,
zgłupieć można

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry