olcia100
Fanka BB :)
Uffffffffffffffffff jejku piszecie jak szalone
od pół godziny siedzę i czytam
nie ładnie:-)
ale zimno! jejku poważnie zastanawiam się w czym będę chodzić. Mam płaszczyk ale do płaszczyka to buty bardziej eleganckie, a ja mam wszystkie na obcasie. W kurtki moje nie wejdę (nie dopnę się). Mój S. koniecznie chce mnie wywieźć na zakupy - KUP SOBIE KURTKĘ! Szkoda mi kasy i raczej nie będę inwestować, ale on się uparł. Dzisiaj chciał mnie już zostawić w galerii, ale broniłam się stanowczo. Stwierdził, że jutro mu się nie wykręcę...
wczorajszy dzień - tragedia! myślałam, że pozabijam wszystkich i wszystko! Zaczęło się od powrotu mego synka ze szkoły z ...uwagą
. Poza tym zjadł nową gumkę do wymazywalnego długopisu (oni innymi jeszcze nie mogą pisać). Potem było tylko gorzej. Moja paczka z allegro (wysłana kurierem w zeszłą środę) jeszcze nie dotarła. Zadzwoniłam do tej firmy przewozowej i pani stwierdziła, że ojej gdzieś się zapodziała

i że powinna już w piątek być u mnie. Ona ją odnajdzie i do mnie zadzwoni

. Wartość paczki to 160 zł!!! kur***ica mnie chwyci normalnie. Inna pani z allegro (zakupiłam chustę już w poniedziałek) paczka priorytetowa zapłacona - chusty brak. Wysłałam jej maila i odpisała, że producent miał opóźnienie i chusta dotarła do nich dzisiaj i wyśle ją rano, dołoży jakiś gratis

. Przecież mogła mi tego maila wysłać szybciej!!!!!!!!!!!!!!
idę po kawkę

od pół godziny siedzę i czytam
nie ładnie:-)ale zimno! jejku poważnie zastanawiam się w czym będę chodzić. Mam płaszczyk ale do płaszczyka to buty bardziej eleganckie, a ja mam wszystkie na obcasie. W kurtki moje nie wejdę (nie dopnę się). Mój S. koniecznie chce mnie wywieźć na zakupy - KUP SOBIE KURTKĘ! Szkoda mi kasy i raczej nie będę inwestować, ale on się uparł. Dzisiaj chciał mnie już zostawić w galerii, ale broniłam się stanowczo. Stwierdził, że jutro mu się nie wykręcę...
wczorajszy dzień - tragedia! myślałam, że pozabijam wszystkich i wszystko! Zaczęło się od powrotu mego synka ze szkoły z ...uwagą
. Poza tym zjadł nową gumkę do wymazywalnego długopisu (oni innymi jeszcze nie mogą pisać). Potem było tylko gorzej. Moja paczka z allegro (wysłana kurierem w zeszłą środę) jeszcze nie dotarła. Zadzwoniłam do tej firmy przewozowej i pani stwierdziła, że ojej gdzieś się zapodziała

i że powinna już w piątek być u mnie. Ona ją odnajdzie i do mnie zadzwoni

. Wartość paczki to 160 zł!!! kur***ica mnie chwyci normalnie. Inna pani z allegro (zakupiłam chustę już w poniedziałek) paczka priorytetowa zapłacona - chusty brak. Wysłałam jej maila i odpisała, że producent miał opóźnienie i chusta dotarła do nich dzisiaj i wyśle ją rano, dołoży jakiś gratis

. Przecież mogła mi tego maila wysłać szybciej!!!!!!!!!!!!!!idę po kawkę

a najlepiej to pogadaj z tym ginem, co ma Ci cc robic ...
o 20 spała, a dzis nie mogłam jej dobudzic o 7.40 do przedszkola więc została w domu. Nawet dobrze, bo wieje dzisiaj i pada, w dodatku "czarny socjal" dziś walczy ze strajkującymi, aby rząd się nie ugiął i przyjął ustawę o podniesieniu wieku emerytalnego do 67 lat. Już na przeciwko nas wybili szybe na przystanku, takie drące się gówniarstwo...

do Norwegii bym się chętnie przejechała ponownie, ale to jednak drugi koniec Europy. A Poznań w połowie drogi Norwegia-Francja