cristalrose
Fanka BB :)
Ja mam tą drugą - bardzo fajna - podkreśla kształty, w przeciwieństwie to tych worków na ziemniaki, jakimi zazwyczaj sa koszule do karmienia. Jest tylko trochę za duża - kupiłam L, żeby w ciąży się mieścić, ale spokojnie weszłabym w M (a normalnie noszę rozmiar L).Moze któraś z Was kupiła taką koszulę, wygląda ok MUZZY - KOPERTOWA KOSZULA DLA KARMIĄCYCH Rozmiary (1267652939) - Aukcje internetowe Allegro
albo taką MUZZY KOSZULA Kopertowa DO KARMIENIA M 38 kolory (1271320024) - Aukcje internetowe Allegro
Powiem Wam dziewczyny, że zaczynam się stresowac. Zostały jakieś 4 tyg.
a teraz czas mi ucieka jak szalony (na pocz. wlókł się strasznie). Wszystko już, co prawda, przygotowane - teoretycznie mogę rodzic, ale jakoś mi się nie spieszy....przytyłam 16 kg, nogi mnie bolą, ale jakoś nie czekam z utęsknieniem na rozwiązanie
Ostatnia edycja:
ale juz na allegro znalazlam sprzedawcow, zrobilam liste i czekam teraz na kase jak przyjdzie na konto 
a wogole to wszyscy mnie wkurzaja lacznie z moim dzieckiem, ktore jest szantazysta emocjonalnym wstretnym
dzis wieczorem to juz nie mialam sily do niej - powiedziala mezowi, ze maja sie polozyc spac, bo ja nie recze za siebie 
co mnie powala bo jak to tak np snieg w szczecinie w pazdzierniku
kompletnie nie umiem pocieszyc bo stawiajac sie w podobnej sytuacji szlag by mnie trafil i rece opadly, mam tylko nadzieje ze wszystko sie konkretnie ulozy zanim malenstwo przyjdzie na swiat.
Zaczynam myslec, ze wychodzenie z domu zaczne ograniczac bo sie przeziebie. Lepiej z mezem i samochodem poruszac sie po miescie :-)