Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Takiej dziewczyny, ktora gra na fortepianie znane utwory np. The Rolling Stones, The Beatles, Metallica i inne. Gwiazda Internetu ogolnie. Fajnie jej to wychodzi - zobaczymy jak bedzie na zywo. Mam nadzieje ze bedzie gdzie usiasc![]()
to bomba...wielkie gratkino i doczytałam was- nareszcie
ii ZDAŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cały czas przezywałam jak mam jeździć, jak parkować itp itd![]()
![]()
do tej pory mam banana na buzi tak się cieszę![]()

my też mielismy trochę problemów z ustalenie wspólnej wersji;-)no tak to jest kompromis musi byćwczoraj też przed snem pogadaliśmy jeszcze o imieniu i mój M woli Julię od Milenki ...buuuu, Julia też pięknie ale już już chyba się przyzwyczaiłam do mojej Milenki....ale tez nie chcę żeby się jemu imie córki nie podobało...masz babo placek:/

ja z kolei nie biorę nawet pod uwagę porodu w szpitalu, gdzie mój lekarz nie pracujeMusisz sama zdecydować. Teraz jest tam po remoncie. Do mnie lekarz prowadzący nie przemawia, tylko całość poziomu opieki.
Jakoś bezpieczniej będę się czuła i pewniej.Ale też inna sprawa, że lekarz pracuje w wojewódzkim szpitalu specjalistycznym, więc jakość opieki bardzo dobra.
) zwalam na pogodę.krolcie powodzenia na wizycie, trzymam &&&&&&&Mamolka Gratulacje!
Udało się z tym lusterkiem. Nawet udało się pod bikini wykroić futerko. Ale taka gimnastyka pod prysznicem to wyczyn jakich mało
, normalnie do "mam talent" się nadaje!;-)