O, to u nas dla odmiany piękne słońce i bezchmurne niebo. Nawet wiatru nie ma. Zapraszam do Krakowa
ja z adrychowa, w krakowie babcia, mama mojej mamy, rodzice mieszkają w andrychowie i już rano jak mama dzwoniła to mówiła, że piekna pogoda, a mnie za mężem do suwałk wywiało to mam dziś deszcz, wiatr i chłód i pewnie jeszcze śniegiem jak wczoraj sypnie, więc generalnie już na wyjscie płaszcz wełniany, ocieplane buty, szalik i czapka
gosia to napisz potem co u okulisty, bom ciekawa bardzo
Anka mnie się dziś śnił mój zdechły kotek, rudy, który skończył żywot w wakacje, zresztą nie pierwszy raz mi się śnił, rozumiem, że śnią się zmarli członkowie rodziny, ale żeby kot... strasznie mi jednak brakuje zwierzątka i chętnie bym jakieś wzięła, ale jakieś chyba dopiero jak Zuza będzie miała z 4 lata, wcześniej to bym chyba zwariowała z dzieckiem i zwierzęciem, a jeszcze jak jakiś wyjazd o trzeba by szukać kogoś do opieki nad zwierzątkiem
hejcz powodzenia u dentysty, byle nie sadysty

wstyd się przyznać, ja przez cała ciąże z zębami nie byłam, ale nic mnie nie boli, trzymają się świetnie, ale to chyba dlatego bo ja nabiał jem na kilogramy każdego dnia, nie jestem się w stanie obejść bez mleka, sera białego i żółtego i jogurtów, królują w moim menu każdego dnia
mamolka WIELKIE GRATULACJE!!!
asjaa pogoda to dobra wymówka, ja też się dziś siłą zwlekłam z łóżka i wyszłam w ogóle po zakupy na to zimno, bbbrrryyy
krolcia &&&&&& za wizytę
CandyC dużo siły i wytrwałości, zrób tak żeby dla Ciebie i dziecka wyszło jak najlepiej i żebyś z tej przykrej sprawy wyciągnęła dla Was najwięcej korzyści, daj mu popalić!!