cwietka
Fanka BB :)
O wkładkach laktacyjnych było ostatnio w Wyborczej. Wklejam link:
Testujemy wkładki laktacyjne
Ja kupiłam Baby ono. Zobaczymy jak się spiszą.
Testujemy wkładki laktacyjne
Ja kupiłam Baby ono. Zobaczymy jak się spiszą.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mamolka, gratki ogromne!!!:-):-):-):-)
CandyC - decyzję podejmij Ty, a nie czekaj aż gad łaskawie się zdecyduje... Ja 5 lat temu byłam w bardzo podobnej sytuacji i - NIESTETY - biologiczny ojciec uznał synka. Krótko po porodzie spotkałam faceta mojego życia, który stał się prawdziwym tatą dla Jacusia, dzisiaj jest moim mężem no i jak widać tatą zostanie po raz drugi. Jacek (mój synek) strasznie się cieszy, że brat się urodzi, tylko cały czas dopytuje dlaczego my w trójkę mamy takie same nazwisko a on inne. Jego "tatuś" jest baranem i kontaktuje się z nim jakieś 2-3 razy w roku. Ja nigdy nie chciałam mieć z nim nic wspólnego więc nie mam nawet zasądzonych alimentów, ale nazwisko dziecko niestety nosi po ojcu. Dlatego jeśli mogę Ci coś doradzić: kupę życia przed Tobą, ale przede wszystkim przed Twoją córcią i o niej musisz myśleć. Zostaw jej Twoje nazwisko i zrób tak, żeby ten skurczybyk nie miał do niej praw. U nas teraz tak to wygląda, że jeśli mi się coś stanie to prawnym opiekunem jest biologiczny ojciec a nie prawdziwy tato Jacka... - strasznie ciężko nam jest z tą świadomością i musimy walczyć, żeby coś z tym zrobić, bo tamten gość to przecież praktycznie obcy człowiek dla Jacy....
CandyC duzo sily i powodzenia!
CandyC dużo siły i wytrwałości, zrób tak żeby dla Ciebie i dziecka wyszło jak najlepiej i żebyś z tej przykrej sprawy wyciągnęła dla Was najwięcej korzyści, daj mu popalić!!
Candy! Koniecznie zostaw Młodej swoje panieńskie nazwisko. Ja po ślubie dzięki temu mogłam zmienić mojemu Młodemu nazwisko na mężowe i wszyscy nazywamy się tak samo. Dla dziecka to ważne!
SpakowanaNo Wiolcia torba spakowana???
No tylko patrzeć jak my się zaczniemy sypac.....
Bo jednak w lokalu bysmy chcieli zorganizowac.
Ogolnie ostatnio w ciazy co koncert to klapa. Nie bylo gdzie usiasc (na rockowych koncertach ciezko znalezc miejsce, a bylam tylko na tych na otwartym powietrzu, zeby mi papierosy nie przeszkadzaly) i nawet ulubiony zespol mnie zmeczyl i po pol godziny chcialam isc... A ten koncert jest na targach, wiec moze bedzie inaczej