• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Gosia B. dziękuje za wsparcie :) dobre słowo, na prawdę wiele dla mnie to znaczy. Co do facetów na razie mam ich dość i nie są najważniejsi ;) ale mocno wierze w to co napisałaś. Dziękuje jeszcze raz.

olkale , otóż to. Mam mało czasu na ogarnięcie się, a może to dodatkowy bodziec do tego, aby się ogarnąć i nie oglądać na niego. Teraz muszę szczęśliwie urodzić - to jest moim priorytetem.
Adamsy to pewnie jeszcze za mało... ale wolę nie zagłębiać się w anomalia i toksyny tych ludzi... uważam, że przyjdzie jeszcze trwoga do boga, w wyrządzone zło wróci ze zdwojoną siłą.

reklama
oczywiście, że faceci nie są najważniejsi. bez nich można żyć - dużo lepsze to niż bycie z jakimś dupkiem :) no ale jak się nie szuka na siłe to się w końcu znajduje taki co wart jest bycia z jakąś przedstawicielką płci pięknej :D

popieram popieram...facet nie jest po to by Nas dowartościowywał... pozytywów musimy poszukać w sobie

Gosia B. współczuję rozłąki...z tego co pamiętam to juz niedługo Wam zostało... ja czesto wyjeżdżam na spotkania słuzbowe - pracuje jako przedstawiciel i też nie lubie, wtedy gadać z moim meżem trochę jakbyśmy w innych swiatach żyli ...
osobiście wyznaje zasadę albo razem albo wcale ;)

Dobry...
znowu na nogach od 6....Ostatnia tabletka o 24 pierwsza o 6 i za zwyczaj potem juz nie moge zasnac i Lolo sie budzi...W dzień tez nie umiem spać, niewygodnie mi w łózku...Zaraz po chlebek człapie...A w ogóle to rozbita jestem strasznie.....

Gosia B. współczuję rozłąki...z tego co pamiętam to juz niedługo Wam zostało... ja czesto wyjeżdżam na spotkania słuzbowe - pracuje jako przedstawiciel i też nie lubie, wtedy gadać z moim meżem trochę jakbyśmy w innych swiatach żyli ...
osobiście wyznaje zasadę albo razem albo wcale ;)
początek ciąży spędzałam w Paryżu, on w Poznaniu. 6 tygodnie rozmowy tylko przez tel i skypa. Potem wakacje w Pl ja z Wiki, a on we Francji, miały być 2 tygodnie, zrobiły się ponad 3 i to niestety ze smutnych powodów.... I znowu technologia jedynie pozwalała na rozmowy...

Dobry...
znowu na nogach od 6....Ostatnia tabletka o 24 pierwsza o 6 i za zwyczaj potem juz nie moge zasnac i Lolo sie budzi...W dzień tez nie umiem spać, niewygodnie mi w łózku...Zaraz po chlebek człapie...A w ogóle to rozbita jestem strasznie.....
no właśnie, dobry... (?)
Też się obudziłam przed 6, bo mnie skurcze obudziły - i to brzuch i łydki.... porażka
Potem wstał mąż do pracy (a miał mieć wolne!!). Ja ani słowa, z nadzieją że się nie rozbudze i zasnę. akurat.... o 7.45 przyszła Wiki - katar i kaszel:( Teraz siedzi pod kołdrą i ogląda bajki, a ja po magnezie z kompem na kolanach.

cześć laseczki

noc w miarę, oczywiście siusiu kilkakrotne zaliczone, ale nie było aż tak tragicznie. Za to obudziłam się razem z synkiem z OKROPNYM BÓLEM GARDŁA:((( nienawidzę tego...Matiemu już zaaplikowałam tabletki do ssania, a sama dogorywam...

Kurcze brzuch mnie pobolewa jak na miesiączke.....Lekarz kazała sie tym nie przejmować...Ha ha łatwo mówic....Ja juz chce ten 35 przynajmniej....
A ja idiotka tak sobie gmerałam w zębie, ze mnie teraz boli.A raczej w tym co po nim zostało...

reklama
Witam w ten sobotni słoneczny poranek :-)

Dziękuję dziewczyny za gratulacje - nie wiem czemu, ale z żadnego egzaminu na studiach, nawet z obrony tak się nie cieszyłam jak wczoraj ze zdanego prawka :-)

Kurczę dziewczyny wy tu się tak nie spieszcie z tym rozpakowaniem- każdy dzień w brzuszku mamy to najlepsze co możemy na razie naszym dzidziusiom dać... także odpoczywać i nospa w ruch!

Tyle wczoraj napisałyście że ciężko coś odpisać- może sobie odpuszczę...heheh leń i sklerotyk ze mnie :P

U mnie piękna pogoda i zdecydowałam się w końcu na mały spacer z koleżanką i naszymi pociechami ...

no i mam pytanko- jaki macie śluz- znaczy czy któraś z was ma go dużo więcej, jak galaretka? Czy przy jakiejś infekcji taki może być?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry