Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kurcze, nie pamietam nazwiska... na J, Marian miał na imię, to pamiętam....Koleś nie lubił blondynek, miał żonę dużo młodszą, byłą studentkę. a ćwiczenia w prosektorium to z takim kolesiem wielkim, jak rzeźnik wyglądał, buuueee!!!!Antylopka to ładnie się tam trzymać, żeby dotrwać do końca listopadaa tak w ogóle to z kim miałaś anatomie? bo ja do dzisiaj pamiętam zajęcia w prosektorium i jak ktoś pokazał, że się boi i nie chce dotknąć jakiegoś narządu to niestety zostawał jak na złość do tego zmuszany
a egzamin to była największy stres... nawet z mikry nie miałam takiego stresu jak przy anatomii... no i nie wspomnę o tym, że jak bym teraz gdzieś poczuła zapach formaliny to bym chyba zwymiotowała
![]()
mi na glukozie sami rozpuścili to w jakimś syropie cytrynowym. Trzymam kciuki, aby cholestazy nie było!!helloja dziś byłam na powtórce glukozy:/ myślałam że pawia puszczę, zapomniałam zabrać cytrynę, ale był ze mną mąż więc przynajmniej się nie nudziłam te dwie godziny.Zrobiłam sobie też ten alan i aspat pod kątem cholestazy bo pół nocy dziś swędziałam i w sumie swędzę jeszcze i spać nie mogłam - tylko się drapałam i żałowałam że tipsów nie mam... normalnie to bym miala gdzieś ale teraz to lepiej chuchać i dmuchać
po południu wyniki....
Miłego dzionka, mam nadz że u was tez tak słonecznie jak u mnie![]()
mnie zemdliło dopiero jak wróciłam do domu i po 11 zjadłam podwójne sniadanie.... upss... myslałam ze pawia puszcze..... a po wypiciu to chciałam spać, a co chwila ktos mnie pytał, czy się dobrze czuje i spac nie mogłaewwe &&& kciuki za wyniki.
bodzinka ja tam na smak samej glukozy też nie narzekam i wypiłam bez cytryny. gorzej było potem bo od tej słodkości to mnie mdliło przez pół dnia![]()