• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
cześć dziewczynki - ja tylko na chwilę bo internet padł - kurcze w najgorętszym momencie i z telefonu piszę, a to jakaś masakra wysłać.
Kurcze Wiolcia - wiedziałam - gratuluję.
A ja ze skurczami od 2 godzin ale chyba to jeszcze nie to bo nie regularne chociaż wydaje mi się że to po prostu jeden wielki skurcz.
Jak mi naprawią net to wsyztko doczytam co u Was. W każdym razie za wszystkie trzymam kciuki i tulę mocno

podobałoby się wam jakbym w wątku Lista rozpakowanych mamuś było dodane zdjęcie maluszka? Na próbę wrzuciłam Krzysia .. czy może lepiej stworzyć osobny wątek.

a może robić i tak i tak ...

jak myślicie?

teraz wątków jest dużo ale już niedługo dużo trafi do śmietnika= na pamiątkę aby nie usuwać w ogóle.

Ja po wizycie. Wszystko opiszę zaraz gdzie trzeba.
ALE ŚLICZNY CHŁOPACZEK:yes:! I ile włosków! Teraz wiadomo skąd ta straszna zgaga u Wiolci:-D:-D:-D!!!!
Jeszcze raz gratuluję ślicznego maleństwa!!!!

Wiolcia ślicznego macie Krzysia, włosy niesamowicie długie :-) Ah łezka szczęścia kręci sę w oku. Jeszcze raz gratulacje :-)

mamolka fajny pomysł ze zdjęciami maluszków :)

Ostatnia edycja:
podobałoby się wam jakbym w wątku Lista rozpakowanych mamuś było dodane zdjęcie maluszka? Na próbę wrzuciłam Krzysia .. czy może lepiej stworzyć osobny wątek.

a może robić i tak i tak ...

jak myślicie?

teraz wątków jest dużo ale już niedługo dużo trafi do śmietnika= na pamiątkę aby nie usuwać w ogóle.

Moim zdaniem to lepiej nie robic osobnego watku bo tych watkow i tak jest bardzo duzo;-)

ooooooooooo matuuuuluuuu jaki SŁODZIAK!!!! PO PROSTU PIĘKNY JEST :-D :-D :-D
Jeszcze raz ogromne gratulacje dla Mamy i Taty!!!!!!!

....jejku jak tak pomyślę że Wiola tam tuli Krzysia a crostalrose Cyprianka to aż mnie ściska w żołądku :-D
...a tu jeszcze tyle muszę czekać:/

Ja pojechałam dziś do Superpharm po reszę kosmetyków z Hippa bo brakuje mi żelu do mycia ciała i włosków z pąpką, i kremu na każdą pogodę (chusteczki 4 - pak plus pudełko będę zamawiac na all_) ale niestety brak akurat tego było:/, za to była promocja na Sudocrem z 26 na 16 więc wziełam:)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry