Uff!!
Moze nie uwierzycie, ale poniewaz mialam w srode kiepski humor i nie za bardzo czytalam watek glowny to od wczoraj do teraz was nadrabialam, jak mialam czas. Forum niby otwarte ale ja nie mam czasu usiasc na forum... :/
Na bierzaco bylam tylko z watkiem o lekarzach i goraca linia... Ale piszecie!
Juz nawet do niektorych spraw sie nie odniose bo juz przedawnione, albo juz zapomnialam ze mam sie odniesc
Co do martwienia sie o stan zdrowia i wyniki to powiem tak. Dziewczyny! Nie udreczac sie! Ja juz powoli moge sobie liste alfabetyczna ukladac. A lekow nigdy nie bralam tyle co w ciazy! Oprocz padaczki i niedoczynnosci tarczycy teraz mam opuchniete wszystko, podskoczylo mi cisnienie, wyniki watrobowe na granicy i nadal mnie swedzi tu i owdzie. Dostalam leki na cisnienie i te zatrzymujaca sie wode i ciagle mysle - a jak cos przeoczyli, jak to jakies zatrucie albo co?? No zwariowac mozna - a wyniki z paciorkowca dopiero w nastepnym tyg.
I czy pomozemy jakos naszym dzieciom tak sie zadreczajac? Nie! Wiec glowa do gory, zagryzc zeby i trzeba poczekac - juz nam malo zostalo! Jakbysmy mialy kilka miesiecy to dopiero bysmy osiwialy... A na pewno wszystko dobrze sie skonczy!
AAA a w ogole to strasznie mnie wzrusza kazda nowa wiadomosc na goracej linii - Nie moge sie doczekac zdjec - wiec zdjecie Krzysia Wiolci jest po prostu cudne! Jak on fajnie wyglada

Nastepne poprosze!

Fakt - przydalaby sie teraz jakas grudniowa panienka. Ale nie naciskam - zostawcie jakies dzieci na grudzien!
Jak co ja bede meczyc
Gosia B. Sunnflower jak sie nie bedzie odzywac bo tez w sumie na wylocie - a wiadomo ze sie o nia martwimy tu jak sie nie odzywa

Nastepnym razem pisz smialo do mnie jak co ;-) Bo my od srody znow remontowo i znow pewnie bedzie mi ciezko nadrabiac watek

Tak, tak sunnflower - to jest grozba!
No i na koniec powiem ze strasznie mnie zmartwily wiadomosci o kotcenadachu... trzymam kciuki by bylo ok!