Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
bo u nas teraz dla odmiany pięknie i słonecznie się zrobiło...
niby nie po terminie, ale suwaczek jest dziwaczny...Antylopka - to ty juz po terminie jestes? bo twoj suwaczek cos dziwnie dziala :/
u mnie bedzie "jedyna księżniczka, moja Migotka" no i "mój jedyny dzielny rycerz" - tak sobie tłumaczę już terazTo ja mam obawy czy będę w stanie obdzielić miłością po równo jedno i drugie dziecko. Do teraz łapie się na tym, że mówię do Matiego "moje kochane słonko jedyne na świecie!" No właśnie nie jedyne już po chwili do mnie dociera
.
a ona ro wyczuła i zwiała, heheNoż kurcze, wreszcie weszłam na BB głównie po to, żeby ewwe opieprzyć, bo miałam dzisiaj przez nią zarwaną nockę - całą noc mi się śniło jej wesele a potem jeszcze inne bzdury z nią związane przez które ciągle się budziłam... A ona taki numer wywinęła!!!!:-):-):-) No nic, zamiast ją opieprzać to zaciskam kciuki.
no skąd, przecież od spaceru czy seksiku krzywdy sobie nie zrobię, po prostu nie mam zamiaru leżeć i odpoczywać, skoro już nie muszęAntylopka wiem, co jest na Twoim suwaczku. Ale i tak twierdzę, że to Adaś zdecyduje, kiedy pojawi się po tej stronie brzuszka. A Ty moja droga jakimiś wyczynami możesz sobie tylko zaszkodzić albo nie starczy Ci sił na zabawę z córeczką.