reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
hehe Ty jestes ze spodziewajek dojrzalo zaawansowanych :)))

no ale w 36,37 tydz,czy 38 to jeszcze spokojnie moze sobie bobas posiedziec i potyc troszke :) wiec pewnie bedzie tak ze te ktore o tym nie mysla zaczna niespodziewane rodzic a te ktore ciagle sugeruja sobie porod dojda pieknie do 42 tygodnia heeheh, niewiem jak w PL ale tu trzymaja do 42,3 jak nic sie strasznego nie dzieje :O:O

hej dziewczyny :)
ja na chwilunie ;) bo mała jeszcze śpi ... więc mam chwile dla siebie :)
jestesmy w domu... wypuścili nas wczoraj o 20...

mała jest cudna... żarłoczna, je mnie wiecej co godzinę, chyba wole to niz poczakowe sesje po 2-3 h przy cycju... moje brodawki wołały o pomste do nieba... od wczoraj stosuje krem na brodawki i jest lepiej, mleczko też mam :)

co do porodu to sie pokomplikowała sprawa z pepowiną, zawinęła sie wokół szyi i byłam o mały wlos od ciecia... udało sie kleszczami :O :( no ale najwazniesza, ze mała cała i zdrowa... dostała 10 pkt.

Ps. z inf praktycznych .. do domu potrzene jest 2 paczki podkładów i 10 szt majtek jednorazowych

o i urodziła sie 22 czyli przyjmuje, ze jest z 1 dnia Strzelca ;) :)

pozdrawiam i do poklikania :)

Super że już w domku:-) gratuluję jeszcze raz!!!!
szybkiego powrotu do formy i buziaki dla Malutkiej :-D

Jak jutro tutaj wejdę i przeczytam, że Sunnflower jest w szpitalu i rodzi, to chyba pęknę ze śmiechu ;-)

Antylopka Ciebie raczej niespodziewajką nazwać nie można. Czekamy na Adasia z równą niecierpliwością, co Ty.

Jestem własnie po dwugodzinnej drzemce. Obudziłam się, bo zdrętwiała i zaczęła boleć mi ręka. Ach te moje dolegliwości. A teraz pod prysznic i dalej do wyrka, bo jakaś zmęczona dziś jestem.

no ale w 36,37 tydz,czy 38 to jeszcze spokojnie moze sobie bobas posiedziec i potyc troszke :) wiec pewnie bedzie tak ze te ktore o tym nie mysla zaczna niespodziewane rodzic a te ktore ciagle sugeruja sobie porod dojda pieknie do 42 tygodnia heeheh, niewiem jak w PL ale tu trzymaja do 42,3 jak nic sie strasznego nie dzieje :O:O

Tfu tfu ! Oby się nie sprawdziło ;) Bo ja chcę do 40 tygodnia minimum dotrwać ;)

A to jest ostatnio moja kultowa piosenka: YouTube - Kabaret Potem - Zasbarkada apokalipsa Chyba się nauczę na pamięć i będę na porodówce śpiewać ;)

wyprasowalam cala gore i wzielam sie za ukladanie rzeczy w szafie i komodzie. ledwo sie wszystko miesci, chociaz na razie szykuje tylko ciuszki 56-62. wykonczylo mnie to ;) w zwiazku z tym spadam sie kapac i spac. chcociaz dzis zdrzemnelam sie 2 godz w dzien i jakos mi sie nie chce ...

jutro rano wchodze i mam nadzieje zobaczyc info o nowych maluszkach :D

reklama
eh a ja nie moge spac...obudziłam się, bo miałam głupi sen i tak bardzo nie chcę żeby mi się znowu przyśnił, że już nie mogę się położyć...

Do góry