• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

witam porannie :)
doczytałam was trochę i chyba jeszcze sobie poleniu****ę w łóżku :) póki można hehe zresztą mąż tylko pojechał zawieź moją mamuśkę do lekarza i zaraz do mnie wraca więc tak mi dobrze w wyrku.
miłego dnia mamcie :D

reklama
myangel super ze udalo Ci sie szybko dosjc do siebie. Maly jest slodki!

ewa ja bym uzyla suszarki do szybkiego osuszenia wlosow :-D raz na jakis czas nie zaszkodzi

ja dzis mialam dziwna noc, przebudzalam sie przy przekrecaniu, oczywiscie cala osliniona - hahaha Ale najgorzej jak sie z lewego na prawy raz przekrecilam, i mala mi gdzies pod zebrami utknela, myslalam ze wyjde z siebie i stane obok. Masakra jak bolalo. I dzis jest kolejny dzien z cyeklu niemoznosci w schyelniu sie,bo ciagle czuje jej noge pod zebrem gdzies. Moze po sniadaniu laskawie zmieni pozycje.

Na dworzu minus 3 - wyslalm przed praca meza po ziemniaki bym nie musiala pozniej wychodzic. Ale zapowiada sie slonecznie poki co.

Witam z rana.
Dziś nareszcie po tygodniowej nieobecności wraca mój M z delegacj:tak:. Odwożenie młodego do przedszkola to niezły wyczyn:szok:! Najgorszy taki odcinek drogi(około 1 km) z takimi dziurami, że w między czasie robię dwa postoje, tak mi się brzuch spina i boli. Także się cieszę, że to już Tatuś będzie teraz robił!:-D

Ja sie melduje z rana:-)Dziewczyny ratujcie.Obudzilam sie z takim bolem zatok ze mi nos i glowa zaraz pekna:baffled:
Lece zaraz zawiesc Adasia do szkoly a pozniej , jak co dzien, sklep i szykowanie obiadu:tak:
Milego dnia brzuchatki:-)
Witaj z powrotem Myangel;-)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki, ja już też Julię do szkoły odwiozłam i pewnie zaraz się zdrzemnę. Jejku jak się cieszę, że już piątek, jutro się w końcu wyśpię wstawanie o 6:20 mnie dobija. Na szczęście jutro wraca mój mężuś i będę mogła spać:-):-)
Oj od razu mi się humorek poprawił, bo właśnie Marcin na scype zadzwonił:-) no i jutro o 12:30 już będziemy razem:-):-)

czesc mamuśki:)
ja się cieszę, że teraz jak jest mama to nie muszę odprowadzać Wiki do przedszkola - i tak jest młyn w łazience, jak Marcin wychodzi o tej samej godzinie co my... a tak to ja wstaję, robie kakao i się tylko młoda zajmuję, a sama mam potem wolne. Oby już niedługo...
Antylopka w Polsce nie robiłaś HIV? to teraz podstawowe badanie w ciąży. cytomegalię robi się tylko w wyjątkowych sytuacjach.
wWktorię rodziłam w 2007 roku temu i wtedy HIV nie było zalecane (w PL) , jak jest teraz, więc nie robiłam

Niet, ponieważ nie przepadam za karkówką, ale słyszałam opinie, że warta grzechu :tak:

myangel - super, że już w domku i że taki ambitny ssak z Adasia:) Przy Wiki miałam wypracowana pozycję po turecku, młoda przy piersi a ja jedną ręką stukałam na klaw, bo inaczej bym w ogóle kompa nie miała co odpalac, hehe tez ciągle przy piersi była:D
oj warta...

ewa ja bym uzyla suszarki do szybkiego osuszenia wlosow :-D raz na jakis czas nie zaszkodzi

I teraz wygląda jakbym sama na to nie wpadła ;) Z suszarki zrezygnowałam, bo jeszcze do wczoraj głowa i uszy tak mnie bolały od zatok, że jakby mi coś zaczęło szumieć w okolicy, to bym chyba zaczęła ściany gryźć ;)

Ja sie melduje z rana:-)Dziewczyny ratujcie.Obudzilam sie z takim bolem zatok ze mi nos i glowa zaraz pekna:baffled:

O rany... Uważaj na to, bo ja już trzeci tydzień się męczę. Pomagał trochę sinupret - tabletki na zatoki, ale tak naprawdę ból przeszedł dopiero po antybiotyku. Super są krople do nosa Sulfarinol - działają doraźnie, ale przynoszą wyraźną ulgę. Ale one już są chyba mniej bezpieczne i tylko w razie wysokiej konieczności można je przyjmować.

reklama
witajcie w sloneczny i mrozny poranek...
Antylopka teraz w Polsce HIV nie jest obowiązkowy ale zalecany. Tak mi gin mówił. Obowiązek mają zawody podwyższonego ryzyka-lekarze, aptekarki itp.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry