Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
pewnie, ze fajny. ja nawet chciałam przenosić, bo nie chciałam skorpiona:-) i teraz będzie strzelec.
ciekawe czy jutro już zostanę w tym szpitalu czy znów, jak we wtorek, kopa d**a i do domciu.
witaj Magdaaa26 :-):-)
ja też nie chciałam skorpiona, więc trzymam kciuki za Strzelca![]()
widze, ze juz wszystkie chcialyby rodzic- spokojnie, bo na grudzien nikt nie zostanie)) oprocz mnie moze, bo ja sie nie spiesze, Alicja nie jest jakas bardzo duza, wiec moze spokojnie jeszcze posiedziec. przed 15 grudnia nie rodze na pewno
![]()

ja też nie chciałam skorpiona, więc trzymam kciuki za Strzelca![]()
Cześć dziewczyny!!!
Już trzeci czy czwarty raz probuje cokolwiek napisac ale najwidoczniej Adas ma jakies powiazania z moim komputerem i jak tylko go otwieram to on tez zaraz otwiera oczka i ... buzię ;-)
Kochane czujemy sie swietnie,wrocilismy do domu we wtorek rano, Adaś jest mocno absorbujacy, upodobal sobie maminą piers do tego stopnia, ze najchetniej nie wypuszczał by jej z buzkiSam spi niewiele, najczesciej przytulony do mnie, z łóżeczka nie skorzystaliśmy jeszcze ani razu. Na razie wykorzystuje kazda wolna chwile na drzemki poki maz jest w domu i moze zajac sie Julcia i domem. Mam nadzieje, ze za kilka tygodni zacznie sie wszystko normowac, Adasiek wyrobi w sobie jakies ludzkie godziny jedzenia i spania bo na razie nie ma zadnej reguly... ale jestem przeszczesliwa bo jest cudowny
)))
Zobacz załącznik 303721
mam nadzieje, ze wkrotce uda mi sie cokolwiek wiecej napisac i opisac swoj porod choc moze powinno byc "porod"... Doszłam do siebie bardzo szybko, 12 godzin po cieciu juz chodzilam i robilam sama wszystko przy małym a w drugiej dobie juz sciagnieo mi opatrunek i okazało sie, ze wiekszosc szwow juz sie rozpuscila a rana goi sie swietnie. Mialam swietna opieke poloznej, ogolnie jestesmy bardzo zadowoleni![]()
trzymajcie sie wszystkie nierozpakowane, zycze wam dużo cierpliwości na te ostatnie dni/tygodnie ciazy :*