Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
laski z ta gumka to raczej wtedy jak leczycie tego paciorka. jak nei leczycie to bez roznicywg mnie.

boli mnie szyja, krzyz i oba boki ... jeszcze do tego zaczynam regulanie nie sypiac miedzy 4 a 5.30. dobrze chociaz, ze Ninka ostatnio daje pospac do 8.30 ...
meza mam w domku, wiec zgonie obiad na niego. mieszkanie posprzatane. tylko musze wyjsc na zakupy, bo dzis z Nina bedziemy znowu piec ciasteczka choinkowe ...

Dziewczyny przepraszam, że nie nadrabiam, ale nie mam do tego głowy. Musze ogarnąć mieszkanie, bo mogę już nie mieć czasu. W końcu się coś ruszyło! Od dwóch dni miałam biegunkę, ale nie robiłam sobie nadziei, myślałam, że może coś nie tak zjadłam. Za to dzisiaj odszedł mi czop zabarwiony krwią. Nie jestem pewna, ale wody chyba tez poleciały. Tylko chyba trochę mało. Nie mam na razie regularnych skurczy i ciekawa jestem, kiedy akcja się rozwinie.
Pozdrawiam