• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Cześć dziewczyny,

witam się od rana z bólami miesiączkowymi w ten Wigilijny poranek :)

Ja również życzę wesołych świat.
Wczoraj późnym wieczorem tak mi brzuch stwardniał i czułam jakby był wzdęty w sensie taki napompowany i tak mi napierał, ze wmyslałam, że nie wyrobię. Dziś uzyłam kolejnego sposobu na wywołanie porodu. Szkoda gadac, dzis zaczął się 42 tydzień, 5 dni po wyznaczonym terminie.
Kolejny ?:-) Tzn jaki tym razem ?:-D

reklama
Ja tez sie witam nadal w dwupaku :tak: przynajmniej sie najem na zapas dzisiaj :-D

Ja życzę wszystkim miłej i rodzinnej atmosfery podczas kolacji wigilijnej i świątecznych spotkań. Dużo szczęścia, zdrowia i dostatku dla Waszych rodzin. A dla nas mamusiek - cierpliwości i jeszcze raz cierpliwości :-)

Hejka:)
Ja sie witam na szczęście bez objawów, za to w nocy miałam koszmar snił mi się zmarły tato mojego M, sen realistyczny na maxa, normalnie czułam jego obecność....:szok: poryczałam się w nocy ze strachu, spocona byłam jak szczur i spaliśmy resztę nocy przy zapalonym górnym świetle....no dawno się tak nie bałam....do tej pory zapomniec nie mogę:(((

Ale przynajmniej bezbólowo i dobrze bo chce mieć spokojne Święta:) mam dzis do zrobienia sałatkę jarzynową i sledzika pod pierzynką(z buraczkami) i posprzątać domek. Wiktor rano pod choinką znalazł juz jeden prezent i molestuje z tata od 7 rano - tor carrea(F1);-)

Tunia miała jakieś różne te terminy, ale tak czy siak mała donoszona i z bdb wagą, więc to pewnie faktycznie wynik czegoś innego a nie niedonoszenia. Zdróweczka dla nich!!!!

no własnie-nie mamy wieści od asi! ktoś ma do niej nr?

Wiolcia i całe szczęście że się walnełaś bo tak na bank wpisałabyś się do listopadówek a tak jesteś z nami hehehe:-p
Ty mówisz że sie niedługo wszystkie rozpakuja...a ja mam wrażenie że Wasze maluchy niedługo zaczną chodzić a ja nadal się kulac bedę:-D

brzuchate-meldować się!!!!

Wszystkim życze zdrowych, spokojnych i pełnych miłości Świąt. Dla większości sa niezwykle wyjątkowe więc niech pozostana w pamięci na całe życie!:))))

Witajcie. Wpadłam na sekundę i oczywiście nie mam czasu poczytać ani nic. Od wczoraj jesteśmy w domu. Poród był super i opiszę go innym razem. Mały ważył 4050g i ma 58 cm. Ciuszki w rozmiarze 56 są trochę małe, dobrze że nie kupowałam nic tylko po córce mam.Czekam na nawał pokarmu i już czuję ból piersi.

Dzisiaj Wigilia więc życzę Wam zdrowych, szczęśliwych, spokojny i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęścia w Nowym Roku. Rozpakowanym życzę smacznej wigilii ;-) a nierozpakowanym zalecam najeść się do woli póki możecie ;-)

Pozdrawiam

Wszystkiego szczęśliwego Dziewczynki życzę Wam na co dzień i przy okazji Świąt również :*
Ja te święta spędzę w towarzystwie rodziny i gronkowca złocistego, który zasiedlił moją ranę/bliznę po cc :/

jestem tak wkurzona, ze brak słów!! znowu dzwoniłam do tego pieprzonego DHL-u i co?? mojej przesyłki ciagle nie ma we Francji!!!!!!! wysłana w ubiegły piatek - termin dostwy 3-5 dni, a jej nie ma. Dlaczego? to przez snieg - bezczelnie mi koles powiedział! wkurzył mnie jeszcze bardziej, wiec sie go pytam gdzie ten śnieg, bo ja za oknem nie widzę! ze pieszo przez zaspy by kierowca przeszedł przez tyle dni, jakby mu sie chciało!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry