Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja miałam nieregularne skurcze przy adasiu, ale bardzo bolesne i tylko dlatego pojechałam - raz 4 minuty, raz 8... okazało sie ze jest rozwarcie i postepuje i po 4,5 godzinach od mojego przyjazdu na IP Adaśko juz był z nami.Nie zbadali. Uznali, że skoro skurcze nieregularne to trzeba czekać dalej. Raz badają, raz nie.
no własnie Elena -skurcze wcale nie muszą być regularne! ważne że nie zanikaja po zmianie pozycji i staja się coraz silniejszeja miałam nieregularne skurcze przy adasiu, ale bardzo bolesne i tylko dlatego pojechałam - raz 4 minuty, raz 8... okazało sie ze jest rozwarcie i postepuje i po 4,5 godzinach od mojego przyjazdu na IP Adaśko juz był z nami.
miałam tak samo, mama przeciez bilet na samolot przebukowywała, a potem siedziałyśmy 2 tygodnie obie w domu i cisza u mnie była.gufi oni za przeproszeniem g....o wiedzą....tak sobie strzelaja i albo utrafia albo nie...ja 2,5 tyg temu miałam nie dociagnąć tych 2 tyg a nawet tyg, i co, nadal jestem zapakowana i to bez żadnych zwiastunów na poród
hejcz zdrówka i oby antybiotyk zadziałał jak trzeba!![]()
no własnie Elena -skurcze wcale nie muszą być regularne! ważne że nie zanikaja po zmianie pozycji i staja się coraz silniejsze
Z OM to wiadomo że nie można wyliczyć bo cykle miałam 21-35 a z usg miałam 2 grudnia,z tym że u mnie nic się nie dzieje i nie działo,gin który teraz ma nadzór nade mną w szpitalu mówi,że dopiero teraz organizm przygotowuje się do porodu.Póki co nie ma skurczy,bóli,wody czyste,płyn w normie,rozwarcie na jeden palec,2 testy oxy bez rezultatu.Ruchy czuję dobrze,a czasami nawet za dobrzeElena renczysia a jak to z tym terminem u Ciebie?że niby zle wyliczony?