• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Cześć kochane ja podejrzewam że dzisiaj wyląduję w szpitalu:-(
Rano jak wstałam,to na wkładce śluz z krwią i narazie licze skurcze. A tak nie chce rodzić w święta:-(A i Tunia w szpitalu więc nawet nie będę miała do kogo napisać bo do nikogo innego numeru nie mam:-(

Antylopka u nas tyle śniegu a paczka którą zamówiłam dhl doszła w dwa dni(całe szczęście bo to prezent dla męża) Nic tylko rozszarpać skubańców.

Elena zamień się ze mną,ty chcesz dziś koniecznie rodzić więc oddam ci swoje objawy,a ty mi dasz swoje:-)

reklama
Witam i ja w ten pluchowy świąteczny poranek i życzę wszystkim mamusiom i tatusiom szczęścia, zdrowych i grzecznych maluszków, a nierozpakowanym - szybkiego i bezbolesnego (jeśli to możliwe) porodu.

U mnie przygotowania świąteczne idą powoli. Nie szalejemy w tym roku skoro i tak spędzamy święta we trójkę i ja z wielu potraw jednak postanowiłam zrezygnować. Ale piernik i kruche ciasteczka wczoraj upieczone. Teraz czekam na Małżona, który pojechał do swojej rodziny poskładać życzenia i zabieramy się za klejenie uszek (dla niego) i pierożków z mięsem - wbrew tradycji, ale za to bezpiecznie dla brzuszka-maluszka (dla mnie).

hej:D:D:D

My juz w domu :D

bylismy w spzitalu dzien dluzej, bo mala miala podwyzszone CPR [czy CRP] ktore jak wiadomo moze wyskazywac zapalenie pluc. Ale jest ok :D

Wesolych Swiat :*

reklama
Hello dziewczynki wpadłam się przywitać :)
U mnie wszystko ok,byłam dziś na KTG i wszystko w porzo więc wigilia w domku :)
Lwiczka kciukasy zaciśnięte :)

Najserdeczniejsze życzenia,cudownych Świąt Bożego Narodzenia,rodzinnego ciepła i wielkiej radości,dużo prezentów pod choinką wszystkim kochanym mamuśkom życzy Renczysia z mężem i małym Mikusiem nierozpakowanym :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry