Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak mi się przynajmniej wydaje ;-) Zaczynał się od krzyża i atakował brzuch...i bynajmniej nie był niebolesny
Miałam takich kilka w ciągu 2 godzin i jak już nie mogłam dłużej ich olewać to poszłam zrobić test do łazienki czyli siup do wanny. I tak jak przypuszczałam, bóle minęły (na razie, z wanny wyszłam przed chwilą 

No dokładnie, nie ma się co schizować , dzieci różnie przybierają na wadze.dokładnie, moja tak samo! Czasem tylko chwilkę poje i ewidentnie więcej już nie chce, a czasem muszę z drugiej dać bo z jednej jej za mało. Też staram się nie wgłębiać i nie analizować bo bym miała tylko kolejny problem do zamartwiania. Nóżki ma ja bulinek, dwa podbródki i pucołowate policzki.
Tunia spokojnie, ona ma kilka dni i malusieńki brzuszek. Fifi nie wyciagnie "zalecaych" 90 ml.. I ja bym Wam odradzała wage bo zwarjujesz. Pomalutku się to unormuje. A skoro położna nie miała zastrzeżeń to poczekajcie jeszcze z decyzją o wadze. Musi się oswoić z domem, odpocząć.Będzie dobrze!!!jak czytam jak Wasze jedzą to moja to niejadekodciągam żeby widzieć ile je, bo z cycka to się na pewno nie najada, a jeszcze ją NAN pro 1 mlekiem początkowym dokarmiamy, ale teraz właśnie zjadła tylko 30 ml, i przy butelce też przysypia, no zobaczymy, mówią, że niunia zdrowa, położna też nie miała dziś zastrzeżeń, widać taka uroda Zuzi z tym jedzeniem, w poniedz następny mamy wizytę u pediatry więc zobaczymy
musimy kupić wagę żeby ją ważyć ile przybrała,
to ile powinna przybierać na wadze w ciągu doby?
kliwia- myślę, że nawet najlepszy laktator przegrywa w porównaniu do małego ssacza- na bank on więcej z tej piersi wyciąga
aha- wczoraj z pełnej piersi ( nie przepełnionej ale już lekko kwadratowej) wyciągnęłam ok 65ml mleczka. I uważam że jest ok, w końcu piersi mam dwie
![]()
dokładnie mamolka, ja tak samo uważam. W życiu nie odciągnełam tyle, żeby się najpierw jeden potem drugi najadł a oni radzili sobie świetnie i żaden głodny nie bywa i nie bywał. Jak karmisz piersia to sie rozlużniasz, uspokajasz i dziecię sobiie świetnie radzi.a ja mam pytanko do mam karmiących piersią- ile kup Wasze dzieciaczki robią w ciagu dnia?? Tak około??

Ano ciekawe jakie. Jakas zakrecona jestem z tymi suwaczkami. Fifi wczoraj miał dwa miesiace.heheh bodzinka- a co to za dzieci karmiłas przed porodem - heheh zobacz na suwaczek
a propos zachcianek i ciągłego głodu- wczoraj o 21;30 piekłam sernik - hehe i kto tu jest dziwny
jest tu jakaś anemiczka? czy jak się ma anemię to się robi ciągle słabo i człowiek się czuje jakby miał zaraz zemdleć ( nieprzyjemny chłodek i słabe ręce)? bo jak tak to cholera kiepsko ze mną- w nocy przy przewijaniu myślałam że fiknęCzy żelazo załatwi sprawę?
Dziś mam wizytę położnej - tak mi potrzebna że niepotrzebna- a muszę teraz posprzątać- a tak mi się chce jak mi się nie chce ;/
ainah- kciuki kciuki i za aggie też- oby się samo rozwinęło jak się boi balonikaPoza tym że każdy poród boli, sn przed i w trakcie, cc po.

a jakie miałas wyniki po porodzie??? Bo może naprawde anemia. Mnie podskoczyło niby, ale w dolnej granicy i od trzech tygodni robie sok z buraków i zrobic nie moge. Ja chce sreniczek...