Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja za jakąś godzinę też jadę na KTG. Może się spotkamy na Polnej?![]()

La la la la la!! Byliśmy na spacerze!! Dałam radę![]()
![]()
A teraz mam zwłoki w domu - młody śpi jak zabity, świeże powietrze go dobiło
Marudził znowu po jedzeniu, ale udało mi się zatkać go smokiem; położyłam go na leżaczku, bo w łóżeczku jęczał - i cud: zasnął w pięć sekund. Skarpetki już miał ubrane, więc szybko opatuliłam go w polarową bluzę, czapeczki i do śpiworka
Położyłam młodego w gondoli przy otwartym oknie, żeby się nie zgrzał, szybko zniosłam stelaż wózka, a potem wróciłam po Franka. Z tej radości zapomniałam o torebce i nie kupiłam sobie gazety
Dobrze, że dom zamknęłam
to gratuluje udanego spacerku.
sama tez chetnie bym wyszła bo juz mam dosc siedzenia w domu ale u nas nonstop temperatura ok -10 wiec wole nie ryzykowac. na spacerku byłam zaledwie 2 razy gdy było ok 0 oczywiscie nie licze trasów samochodowych
ochhhh gdzie ta wiosna :-(
! M pewnie sobie zrobi małą popijaweczkę
.
!
Hej.
My też na sylwka w domciu! M pewnie sobie zrobi małą popijaweczkę
.
Powoli udaje mi się zwalczać zapalenie:-). Kapusta jest normalnie zbawieniem!

Narazie to zawsze kiedy jest obiad albo sie kladziemy itd. (czyli wtedy kiedy moglaby jeszcze pospac - to ona sie budzi), wiec pewnie obudzi sie za minute polnoc :-)A tak w ogóle to ponoć na Polnej oblężenie cytuję położną "wszystkie chcą nagle rodzić przed nowym rokiem"