Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zapomniałam, sklera.... starość nie radość!Antylopka - kochana wiesz czemu chce rodzic w grudniu...bo w styczniu moj malz nie bedzie mogł byc przy porodzie...juz dni stycznia sie wydluzają i w koncu dojdzie do polowy stycznia, kiedy go nie bedzie moglo byc...:/
dzień dobry!
aggie, ainah - jak sie czujecie??
jak bedzie ladna pogoda to pojdziemy na plac przy merostwie, zeby wiki mogla strzelac z marcinem - u nas robia rodzinna zabawe, wiec ludzie beda z dziecmi.A tak zmieniając temat!! jakie macie plany na sylwestra![]()
U mnie tak sobie poszłam w ślady ainah i jestem po wypiciu szatanskiego oleju rycynowego efekt jaki jest same wiecie poza tym chyba nic wielkiego sie nie dzieje trochę sie brzuch stawia no i mala dala koncert w nocy po raz kolejny, na 14 ktg i sprawdzanko u położnej, zobaczymy. Mi już nie zależy żeby rodzić w tym roku ale żeby w ogole urodzić w najbliższych dniach bo inaczej zwariuję dziecko jest juz duże i to jest powod moich obaw.
No ja kieszonki nie używam, bo wsadziłam go do poucha i był wrzask po min wyjełam. Ale kieszonka jest świetna do noszenia na biodrze większego malucha.Hejka!
U nas noc fatalna. Mała od wczoraj jakaś pobudzona jest i w sumie w nocy przespała 3 godziny normalnie, a reszta to takie drzemki po 10 min. Wyglądam jak zwłoki po ekshumacji, więc jeśli klub Mama Zombi jest jeszcze aktualny, to się do niego zapisuję.
Mam nadzieję, że Idylla będzie dzisiaj po południu spokojniejsza, bo przyjeżdżają rodzice i jedziemy do kina, a mała zostaje z moją mamą i nie chciałabym, żeby jej dała tak popalić jak nam wczoraj.
Bodzinka - jak dla mnie ta kołyska się nie sprawdzi, bo Ida jest już za duża. We wtorek ją zważyłam i miała już 4,5 kg, ciuszki 56 powoli robią się za ciasne. I chyba takie wiązanie obciąża bardziej jedną stronę pleców?
Ja dzisiaj zrobiłam drugie podejście do chusty i jest lepiej. Dziecina śpi w kieszonce, a ja wreszcie mam ręce wolne. Tylko wkurza mnie, że i tak nie mogę wszystkiego zrobić - miałam skończyć sprzątać, ale z tym balastem na brzuchu mi się raczej nie uda.
Już teraz mają sowje zdania a co nas czeka potem he he he.:-);-)ja tez nie, bo sie same eliminuja. u Wiki obciełam wczesniej, bo sie drapla.
my wychodzimy codziennie, ale u nas jeszcze na minusie nie było. wczoraj 1o na plusie. Z wikunia wychodzłam w mrozie - 10, czasem wiecej jak bylo słonce a nie wiatr, ale ona wtedy miała juz 3-4 miesiace,
juz tez doszlam do wprawy z dwójka w domu, ale czekam juz na 3 stycznia i powrót Wikunii do przedszkola. ona mi dom rozniesie....
a dlaczego własciwie na uparciucha chcesz rodzic w grudniu? jak jeszcze troche przensisz to moze dociagniesz do róznicy jaka jest miedzy nami, co? hehe, zartuje, nie zycze Ci tego
Adaśko tez na kangurka i wtedy spi. próbowałam na lezaco, ale mu sie nie podoba - mi se wydawalo, ze wygodniej do spania, ale rycerz ma inne zdanie

Dzieci w pokoju a my w kuchni.;-);-)ja nie wiem co sie dzieje z tym spaniem. Ale widze ze i Wy to macie. Ala pospi z 10 minut i sie budzi, glodna nie jest bo sie cyckiem bawi, masuje jej brzuszek pusci baczka ew.kupke i niby ju zok ale za chwile znowu pobudka... wczoraj tak mialam do 11 w nocy dobrze ze po polnocy bylo lepiej to zasnelam na te kilka godzinek...
Pewnie męczą ją jakies gazy-mimo ze daje espumisan i herbatke koperkową czasem...
A tak zmieniając temat!! jakie macie plany na sylwestra![]()