• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam:-)
Cwietka kciuki zacisniete:tak:A co do drzemania to u mnie wczoraj bylo to samo.Dwa razy po pol godzinki.A do tego w nocy wstawalam chyba ze 30 razy:confused2:Padam dzisiaj a przede mna pelno prasowania:confused2:

Olcia wszystkiego naj!!!

Oj trzeba leciec bo mleczarz placze:-)

Milego dnia.

reklama
Cześć.
Olcia sto lat!
13_10_12.gif

Mam wrażenie, że z każdą dawką leku jest lepiej. Super!:-D
Dzisiaj też u nas mroźnie, ale może bliżej południa wybierzemy się jednak na krótką wędrówkę:tak:.

Mój nienawidzi leżenia na brzuchu. Strasznie się przy tym denerwuje. Kocha za to zasypiać na boku, chociaż wiem, że nie powinien tak spać:zawstydzona/y:.

Cwietka &&&&&&&&&&&

Wiolcia ale Krzyś się zmienia! Śliczny chłopiec!

Ostatnia edycja:
olcia - ja tez sie dolaczam do zyczen :) STO LAT!

ja dzis w miare wyspana. mala spala od 24 do 9 z dwiema pobudkami. niestety Ninka o 7.40 mnie zbudzila, ale jeszcze udalo mi sie jakos przekimac przy jej akompaniamencie ;) u nas znowu mroz -10 st. i do tego wiatr mrozny. i w zwiazku z tym znowu Nina nie poszla do przedszkola :/ ale jutro idzie na bank, bo maz ja zaprowadza, a my z Alicja w koncu na szczepienie, bo ciagle jakos przekladamy ...

Alicja na brzuchu nie lubi lezec, a co dopiero spac!!! no chyba ze lezy na mnie :)

Olcia- stol stolat niechaj żyje nam .. :)

misiiss- ja mogę od dziś na dukana przejść, wczoraj sobie odpowiednich zapasów narobiłam :) serki wiejskie 3% tł, pierś ind. do upieczenia w folii, tuńczyk w sosie własnym itd :) Na stronie Régime Dukan Coaching minceur: Régime Pierre Dukan : coaching minceur personnalisé, maigrir facilement sprawdziłam sobie ile ma u mnie trwać I faza - - u mnie do 19.II potem już fazy naprzemienne. Dziś u mnie 72 na wadze - ale mam okres i sobie tym tłumaczę ekstra kg :)

u mnie c Olka wczoraj maksymalnie rozłożyło.. noc fatalna ;/

Ostatnia edycja:
cwietka no dokladnie wietzyc dupke trzeba tylko wiesz jak mysle o zniesieniu wozka z 5 tego to mnie mdli ;) ale znow jak wyjde to sie poruszam i spale to mnie mobilizuje :) na godzinke moze wyjde ...

Kurcze, łamię się, czy iść na pole. Na termometrze -7, ale mamy go w najcieplejszym miejscu. Na polu chmury, buro i ponuro, więc pewnie odczuwalna temp. jest niższa. Głupio trochę, bo wczoraj też nie wychodziliśmy, ale chyba jednak zostaniemy w domu...

Franek aktualnie roznosi matę, zaraz wykopie w niej dziurę. A ja pracuję :(

sprawdziłam sobie ile ma u mnie trwać I faza - - u mnie do 19.II potem już fazy naprzemienne. Dziś u mnie 72 na wadze - ale mam okres i sobie tym tłumaczę ekstra kg :)

Też mi obliczył, że pierwsza faza ma trwać dwa dni ;) A do wagi pożądanej mam dojść 2 kwietnia :D Zobaczymy, czy na mojej osobistej diecie normalnojedzeniowo-przeważającodrożdżówkowej też osiągnę ten efekt w takim czasie ;)
A w ogóle to powiedział mi, że powinnam ważyć jeszcze 2,5 kg mniej niż chcę... Nie lubię tego gościa ;)

Olcia, wszystkiego najlepszego:-):-):-) jesteś rybką? (ja też:tak:)

może źle myślę, ale wydaje mi się, że jeżeli temperatura oscyluje w okolicy - 10 to trochę za zimno na spacer:confused::confused:

reklama
mamolka no to od dzisiaj ide z toba z dieta ale nie wiem jak policzyc ile u mnie ma trwac hmmm zaraz pogrzebie kurka nie nko nie wiem co i jak na tej str. znalazlam podobne po polsku i mi wylicylo z emoja idealna waga to 67 bbrr ja chce 65 :) no aletam nie bylo do kiedy ma byc faza 1 . kurde ja nie mam skladnikow to moze od jutra przejde na faze ataku bo dzisiaj to mam w sumie ze swojej wymyslonej diety dzien ogorkowo pomidorowy :P wiec dzisiaj jak maz wroci pojde nakupowac sobie indyka bo uwielbiam i cos tam co jeszcze mozna :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry