Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i jeszcze mam pytanie do piersiowych mam
pijecie gazowane? colę np.? jecie czekoladę np.?
patrząc na Franka i Adaska to oni chyba więcej z nas wyciagają
jak mnie rozbawia to wasze POLE, hehe
na brzuszku się nie zakrztusi, bo samo wszytsko wypłynie, nie bój się.
Nie kładź mu poduszki, aby się nie udusił i śmiało na brzuch. Moze na macie spróbuj przodem do lustereczka? będzie miał kolegę na pogaduchy![]()
A lusterko to magiczna sprawaFranol zawsze wpada w histeryczny śmiech jak siebie widzi
![]()

u nas jest nie POLE a podwórko lub dwór
i kiedyś się koleżanka wypowiedziała
u Was na zachodzie bida była i musieliście pańszczyznę na dworach odrabiać u państwa więc chodzicie na dwór
my byliśmy bogaci na wschodzie i mieliśmy własne pola więc nie chodziliśmy na dwór odrabiać w polu tylko chodziliśmy na własne polapatrzeć jak Wy pracujecie
stąd ta różnica wyjść " między wschodem a zachodem"![]()
hehe, dobre wytłumaczenie.u nas jest nie POLE a podwórko lub dwór
i kiedyś się koleżanka wypowiedziała
u Was na zachodzie bida była i musieliście pańszczyznę na dworach odrabiać u państwa więc chodzicie na dwór
my byliśmy bogaci na wschodzie i mieliśmy własne pola więc nie chodziliśmy na dwór odrabiać w polu tylko chodziliśmy na własne polapatrzeć jak Wy pracujecie
stąd ta różnica wyjść " między wschodem a zachodem"![]()
to tak samo jak z przyrządem do ołówków - u nas ostrzytko, u was temperówka. I mi się chce z tego śmiać, bo przecież się ostrzy ołówek czy kredkę, więc dlaczego nazwa temperówka?