mamolka
Fanka BB :)
to chodź na grupę i nie zaśmiecajmy głównego naszymi kilogramamimamolka no to od dzisiaj ide z toba z dieta ale nie wiem jak policzyc ile u mnie ma trwac hmmm zaraz pogrzebie
ewa- hehehehe
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
to chodź na grupę i nie zaśmiecajmy głównego naszymi kilogramamimamolka no to od dzisiaj ide z toba z dieta ale nie wiem jak policzyc ile u mnie ma trwac hmmm zaraz pogrzebie
ja z takim postulatem żeby wszytskie dziewczynym, które obecnie mają wagę poniżej 70 kilo w ogóle się nie ujawniały ile ważą i nie pisały o diteach bo to frustruje![]()
dokładnie to miałam dodaćnie mozna patrzec tylko na wage ale równiez na wzrost ja mam zaledwie 155 cm wiec nie moge miec ponad 70 kg bo bym sie chyba z łózka nie ruszyła![]()
dokładnie to miałam dodać
ja mam 173 wzrostu ale waga obecna czyli 65-66 kg to........... no gruba jestem i tyle
nie tylko wzrost się liczy bo ja przy swoim wzroście ważąc 60 kg np. wyglądam ładnie a moja koleżanka równa wzrostem musi ważyć 65 kg minimum żeby nie wygladać kościasto!!!
jak dla mnie za chuda ale tak jak piszesz kazdy niech schudnie do wagi w ktorej czuje sien ajlepiej patrząc na Franka i Adaska to oni chyba więcej z nas wyciagająewa- hehehehePodobno karmiąc piersią traci się średnio 500kcal- więc z 2 drożdźówek jesteś rozgrzeszona
![]()

mam tyle samo wzrostu i teraz właśnie waże 60, a chcę wrócić do 58. Ale u mnie problem odwrotny - aby nie zleciec bardziej!! Po Wiki właśnie zjechałam do 53,5kg i wyglądałam jak szkapa wygłodniała. Badania robiłam, czy ztarczyca ok, hormony watrobowe, cukier... wszystko idealnie, a ja chudłamdokładnie to miałam dodać
ja mam 173 wzrostu ale waga obecna czyli 65-66 kg to........... no gruba jestem i tyle
nie tylko wzrost się liczy bo ja przy swoim wzroście ważąc 60 kg np. wyglądam ładnie a moja koleżanka równa wzrostem musi ważyć 65 kg minimum żeby nie wygladać kościasto!!!
jak mnie rozbawia to wasze POLE, heheKurcze, łamię się, czy iść na pole. Na termometrze -7, ale mamy go w najcieplejszym miejscu. Na polu chmury, buro i ponuro, więc pewnie odczuwalna temp. jest niższa.
na brzuszku się nie zakrztusi, bo samo wszytsko wypłynie, nie bój się.Ewa ja bym sie bała kłaśc na brzuchu dziecka żeby się nie zachłysnęło rzygowinami chyba że będzie pod stałym nadzorem. Ja kładę Krisa na boku ale tak tego nie lubi, że kopie 15 minut póki nie przewróci się na plecy :]
u mnie to jeszcze troche, bo chrzciny w kwietniu. Wiktorię chrzcilismy w listopadzie i miałam czarne spodnie rurki, do tego buty wiśniowe na szpilce i również wiśniowy bliźniaczek - spód na naramkach i wierzch z długim rekawem wiązany na biuście - bardzo łatwo sie karmiłoa co do chrztów to napiszcie jak byłyscie ubrane... bo ja szukam natchnienia.

w wanience zabawa, potem się smarujemy, śpiwamy, gadamy, już ubrana prawie i nagle wrzask, a kolek jak na razie nie ma...