• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Moje dziecko nieżyje!!

Byłam u lekarza, jest 5 min. drogi ode mnie. Potwierdził diagnozę i dziecka nie ma już we mnie.
Szybko przyszło, szybko poszło. Czuję się załamana.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
O co tu chodzi... przed chwilą widziałam dwie różne wiadomości ... jedną taką wspaniałą a drugą- aż mi się nie chce wierzyć że to napisała Joaśka

Wiem przepraszam. Ja już wariuje. Chciałam w to wierzyć. Jednak dziecka nie ma. Potem pomyślałam, że nie będe was oszukiwać.

Przykro mi... przytulam i zapalam światełkod dla aniolka... tak trudno mi uwierzyc ze na samych grudniówkach jest juz 8 aniołkowych mam i 9 aniołkow w niebie :-(... światełko(*) i dla wszystkich (*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*)(*).... dziewczyny przepraszam was ale musze troche odetchnac od forum... nie moge czytac ciagle tych złych wiesci... joasiu jak bedziesz chciala to wiesz gdzie znajdziesz pomoc :-( ;-(

edycja: dobra ja już nic nie kapuje... nie rozumie.. kolejny trol na bb czy co? nie rozumie po co takie oszukiwanie?? Bo to może kogoś zabolec... nic nie rozumie...

sorki ale nie wiem kiedy sie odezwe takie cos to nie dla mnie

Wybaczcie mi. Ja nie wierzę, że ja nie mam już....nic. Moja nadzieja umarła wraz z płodem. Naprawdę chciałabym wierzyć, że dziecko żyje, że bije mu serduszko, że ...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry