• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
sarka, myśle że wątki ze zdjęciami można pozamykac, ale już np. WĄTEK GŁÓWNY nie może byc zamknięty, ponieważ gdzieś muszą się zapisywac nowe dziewczyny... i myślę także że nie można odrazu zamykac wątków bo jeszcze napewno do grudnia zapisze się mnóstwo dziewczyn i trzeba będzie je dopisywac, więc myślę ze nie ma się co spieszyc.. ale to tylko moje zdanie.

Ja jestem straszną bałaganiarą w życiu, zawsze coś poprzekładam, rzeczy nie mają swoich docelowych miejsc, a jak posprzątam to nic nie mogę znaleźć:) Więc pewnie jestem jedną z niewielu osób którym "bałagan" na forum nie przeszkadza:) wręcz już się do niego przyzwyczaiłam:)

cześć babeczki

ja chcę słońca!!!!!!!!!!!
taka pogoda strasznie mnie rozleniwia. Mam takie zaległości, w sprzątaniu, ale za nic nie mogę się za nie zabrać.
jakaś tragedia.

Witam nowe mamy:)

Gratuluję m&m'som! cieszę się, że się zgodziłyście:tak:

ja mam taką cichą nadzieję, że kopniaki poczuję trochę szybciej. Podobno, przy drugiej ciąży jest to możliwe

wiolcia suuuuper psiaki!

ja mam kotka - figaro, jak znajdę jakieś zdjęcie to Wam wkleję. Gość potrafi robić niesamowite wygibasy. Śpi zwykle na plecach z łapami z wypiętym brzuszyskiem. Najlepiej z głową na poduszce...taki dziwaczek:-):-):-)

ewwe czyzbys byla balaganiara jak ja ?? ;) umnie rzeczy maja swoich kilka miejsc i przynajmniej kilka razy dziennie je zmieniaja ;)

a moj kociak wredy siadal zawsze na tylku oparty osciane albo w misce i siedzial jak zul pod sklepem :0) jak odkopie gdzies fotki to wrzuce :)

Hej dziewczyny!
Natka86 - przepraszam Cię, ale chcialam zacytować Twoją wypowiedź i dopisać że się zgadzam ale wcisnęłam coś nie tak i wpisało mi tylko Twoją wypowiedź :( ech muszę spokojnie rozkminić te narzędzia;)
Zgadzam się z Tobą, że zamknięcie wątku głównego nie jest za dobrym pomysłem, gdyż zamyka się drogę nowym dziewczynom a przecież nie o to chyba chodzi, żeby zrobić kółko wzajemnej adoracji...
Życzę Wam miłego dnia! Mi już niedobrze na samą myśl robienia obiadu, no ale jakoś trzeba przetrwać:-)

jej :szok:!!!!
a ja zapomnialam ze mam dzisiaj inspekcje w domu !!! :szok:!!!
wynajmuje mieszkanie i po
1. pozwolili nam na psa jednego my mamy juz dwa :/
2. jest poobgryzana tapeta :/ ktora zaraz ide szybko kleic ale nie wiem czy w jednym miejscu nie zauwaza :/
3. dywan jest ciut zajszczany ale w to miejsce postawimy fotel nie bedzie tak zle bo wczoraj byl prany
4. musze posprzatac na balkonie

jej a tak mi cieplutko w lozeczku ... teraz tylko strach czy nie bedziemy musieli sie wyniesc :/

my tez jeszcze wynajmujemy mieszkanie ( ale już nie długo:):) i na szczeście właścicieli nie widziałam od kilku lat.kasa na konto i mamy święty spokój:) Nawet zamek zmieniliśmy bez ich wiedzy bo nam się wkładka zepsuła.

Powiem Ci missiiss ze troche masz przerąbane.

reklama
Missiiss oby przeszła wam kontrola bez większych wpadek !
My wynajmujemy mieszkanie ponad 3 lata a właściciele ani razu nas nie odwiedzili- nie narzekam. Ale zdziwiliby się jak się mieszkanie zmieniło. Zwłaszcza że jak się tu wprowadziliśmy była tylko kuchenka+ stół i 3 rozlatujące się stołki, 2 fotele ( które teraz mi tylko przeszkadzają i planuję je owinąć w folię i wynieść do piwnicy), stół, mały tapczan, sedes, zlew i wanna.

Co do ruchów dziecka to ja mam wszystko spisane z pierwszej ciąży.:-)
I tak: 16t1d godz. 23 pierwszy kopniak
od 17 tyg wyczuwalne rano i wieczorem
od 18 tyg odczuwalne przez cały dzień

Do chudzinek nie należałam- ważyłam 64,5kg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry