Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Dzielenie się opłatkiem też ma wymiar rodzinnego zbliżenia, a nie dzielenia się ciałem Chrystusa.
A co do ubierania - to u nas zimny chów. Ida wczoraj była na spacerze ubrana tak, jak po domu (body z długim+śpiochy) + kocyk na wszelkie wypadek. I w ogóle uważam, że ten, kto wymyślił śpiochy powinien dostac nobla. Spodenek nie lubię, bo z rajtkami to są już dwie warstwy - czyli za dużo, a ze skarpetkami - oznacza gołe do łydek nogi. A przy śpiochach nic sie nie podwija, nie da się nic zrzucić - dla mnie bomba.
noc calusieńka przespana, obudziła się o 6 dopiero na mleczko, zjadła i od razu kima aż do 9:-) no cuuudnie! ale musiałam spać z nią bo oczywiście mega wtulona aż czuwałam czy się nie dusi, nie wiem jak ona tak lubi, ja cała pocierpłam ale to nieważne hehe
Bodzinka nie denerwuj się ;-) Policz do 10 i popatrz na piękną pogodę za oknem ;-) hehehNie no zaraz zaczne wrzeszczeć!!!! To moje dziecko dzis mnie do goreączki doprowadzi. My juz po sklepie, obiad własnie skończyłam i sie na dłuuugi spacer wybieramy ale jest ryk jak tylko go na sekunde odłoże. Mamusiu jak tak bedzie wygladało to męża biczem do sklepu pognam bo juz cos marudzi, że przeciez jest spacerówka. Bałwan. Ciekawe czy on by chcial siedziec bez ruchu przez kilka godzin wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

babcia to łatwo przychodzi, ale mama nie wiem kiedy mi się uda wydusić.piersiowe mamy
dostała już któraś (poza Bodzinką bo to wiem) pierwszą @ po porodzie???