• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Rzeczywiście tematy poważne i jaka ostra dyskusja. Jak dla mnie - nie ma co się kłócić - jak ktoś będzie chciał, to pomoże, a jak nie, to nie pomoże - i po krzyku :-)
Ale tak sobie myślę, że sprawa tej laski trafiła do mediów i dzięki temu chłopczyk dostanie pomoc, a ile jest kobiet w podobnej sytuacji, które siedzą cicho i nikt im nie pomoże. Ehhh... niesprawiedliwie na tym świecie.

Tunia - u mnie syf permanentny. Najgorzej jest w najmniejszym pokoju, bo tu stoi komp i właściwie całe życie się tu toczy. Salon wygląda cudownie - jest w nim jedynie kanapa i mata edukacyjna, ale "gabinecik" - masakra. Ubrania, zabawki małej, stosy moich książek, których nie opyla mi się chować, bo potrzebuję do zajęć, papierzyska. Trzeba było sobie kawalerkę kupić, skoro i tak w jednym pokoju cały dzień siedzimy :baffled:

Buzc - głupia sprawa z tym tv. To jakbyście im pudło z ubraniami podrzucili, to by w Twoich majtkach chodzili?

reklama
hehe, dobre, wyobraziłam sobie tę sytuację ze stringami:-)

a mnie dziś kolejny dzień boli głowa z lewej strony. Nie jest to straszny ból, ale upierdliwe ćmienie i jeśli nie minie, to znowu proszka wezmę:baffled:

Maciuś spał do 5.30, zjadł i potem do 7.30 hasał po łóżeczku (co weszłam do pokoju to w innej pozycji i części łóżeczka leżał)

Hej.;-)
Mały pięknie przespał noc, a bałam się, ze będzie marudził, bo wyraźnie doskwierała mu nóżka a właściwie miejsce kłucia. Wieczorem było dość duże zaczerwienienie ale dziś już jest ok.:tak:

No i z rana jakby nigdy nic dostałam @:szok:! A więc dobrze siebie obserwuję:-). Tego chyba będę się trzymała, żeby określić płodne, badanie szyjki i śluz.

Wczoraj mieliśmy szlaban na spacer po szczepieniu ale dziś już na pewno wybierzemy się po Mateusza do przedszkola wózeczkiem, piękna pogoda!

Asja a Ciebie nie za często głowa boli? Może do lekarza z tym idź? Ja jestem przewrażliwiona jeżeli chodzi o ból głowy, bo u nas w rodzinie to źle się skończyło ;-(
Tunia tulkam ;-* Szkoda słów na facetów....Dobrze, że masz przy sobie swoje największe szczęście. Dziecko bezwzględnie przecież kocha swoją matkę! Wię nigdy nie powie Ci, że chce rozwodu.

Ostatnia edycja:
Piękny dzień się zapowiada :) Sikorka mi siedzi na parapecie i śpiewa, Pucek jej wtóruje swoimi piskami ;) Słonko świeci, zaraz pakujemy się w chustę i idziemy na zakupy, a po południu na długi spacer po Tatę jak będzie wracał z pracy. W planie mamy prasowanie, dwa obiady - dla nas schab ze śliwkami i dla Pucka jakaś zupka jarzynowa, może z kalafiorem i kurczakiem, poza tym kompot z rabarbaru i placek czekoladowo-pomarańczowy. A wieczorem przychodzi szwagierka z sukienkami i spróbuję sobie coś wybrać na ślub kuzynki, który jest końcem maja :)

Powoli przestaję się martwić tym mieszkaniem w Gorlicach - co będzie, to będzie. Byle byśmy zdrowi byli ;)

Ewa Gorlice piękne miastoo i piękny park mają :-)
Tunia tule Cię mocno..Jak piszesz to słowo w słowo opisujesz zachowanie mojego M czasem...Ja się tez przed chwila przez niego poryczałam...
Mam ochote na coś slodkiego a nie chce mi się wychodzić z dziecmi..K.12 ma przyjść moje mama..W ogóle najchetniej bym sie zakopała w posciel i cały dzien płakała....Dzwoni do mnie po 3 min bo idzie na kolacje, na śniadanie a wieczorem wyciszył mu się telefon i nie słyszał jak dzonie. Jak sie go spytałam kiedy zadzoni normalnie to slysze 'A co stęskniłas się za mną? Przeciez tak Ci zle ze mną było"Czy cos w tym guzcie..Aż się rozryczałam, że może nie wracać, że z obcymi dłużej przez telefon rozmawia...
Ale przynajmniej sie wreszcie wyspałam...Nie musiałam wstawać rano, poszłam spac o której chciałam i wstałam o której chciałam:-p:-p

Powoli przestaję się martwić tym mieszkaniem w Gorlicach - co będzie, to będzie. Byle byśmy zdrowi byli ;)

No pewnie kochana,wszystko będzie dobrze...

Bodzinka,Tunia Tulę Was mocno i oby u Was wszystko dobrze się ułożyło :*:*:*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja już zrobiłam żureczek a kiełbaską,jajeczka ugotowane.Chyba sobie zjem na śniadanko,a później kawka :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry