Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
dziś łaskawa Martyna dala pospać do 6.30 zjadła i teraz bryka po łóżku to znaczy leży na pleckach i macha nogami 

jak to jakJak w dużej wannie? Z dorosłym czy sam? Mój bąbel ostatnio trzyma się kurczowo brzegów wanny i siedzi całą kąpiel.
.
sarka, spotkałam się z tym, że po porodzie, jeśli kobieta nie może urodzić łożyska, to właśnie albo w ogóle bez znieczulenia albo tylko na jakimś delikatnym znieczuleniu łyżeczkowanie jest wykonywane. Po poronieniu natomiast łyżeczkowanie wykonywane jest najczęściej w narkozie ogólnej. Chodzi tu chyba o psychikę kobiety, o to, by nie obciążać jej nadmiernie.
Wrublik, zapomniałam wspomnieć - po łyżeczkowaniu, podobnie jak Olcia - zaczęłam krwawić. I u mnie trwało to długo:-(
Dzień dobry z ranadziś łaskawa Martyna dala pospać do 6.30 zjadła i teraz bryka po łóżku to znaczy leży na pleckach i macha nogami
Dziś czeka nas wizyta w DSK z Martini bo na 9.40 jesteśmy na echo serca zapisani i mam nadzieję ze wyjdzie wszystko w porządku
Sarka kolor oczu zwykle zmienia się do roku![]()
ale ostatnio zauważyłam ze Amandzi kolor oczy pt." ni to niebieskie ni to zielone ni to szare" przybrał kolor zieleni a ma już 3,5roku![]()