krolcia
Fanka BB :)
My też eksperymentujemy ze słoiczkami i myślałam, ze to przypadek ale nie, moje dziecko pokochało jarzynową z aromatycznym indykiem!
:-)
Zakupiłam też nowy zapas nektaru bananowego i oczywiście odlana porcja była wciągnięta, aż się uszy trzęsły.
Albo to moje dziecko tak lubi banany albo bardziej pasują mu przecierowe soki. Kupiłam pierwszy raz dzisiaj nektar z brzoskwini i w niedzielę go podam, zobaczymy.
:-)Zakupiłam też nowy zapas nektaru bananowego i oczywiście odlana porcja była wciągnięta, aż się uszy trzęsły.
Albo to moje dziecko tak lubi banany albo bardziej pasują mu przecierowe soki. Kupiłam pierwszy raz dzisiaj nektar z brzoskwini i w niedzielę go podam, zobaczymy.
Sama nie wiem dlaczego.Czasem tak mam i sama na siebie jestem zla ze chodze jakby mnie pszczola uzadlila
A jak sie przebudzil to byl jakos dziwny, jakby polprzytomny.Zobaczymy jutro.Jak nie bedzie poprawy to chyba pojade z nim do lekarza.A jeszcze te ciagle ropiejace oczy.Od urodzenia mu ni eprzechodzi, antybiotyki byly i nic.W poniedzialek ide znowu do okulisty.Ale widze ze jak jest na dworze to mu sie bardzo pogarsza
, co znacznie przyśpiesza przeglądanie neta.