sarka
trójkowa mama
zjadła w nocy mleko 120ml i o 9 rano 120ml, na razie nie moge sie przyczepicSarka - raczej w aptece. W końcu to lekarstwo. A jak apetyt małej?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zjadła w nocy mleko 120ml i o 9 rano 120ml, na razie nie moge sie przyczepicSarka - raczej w aptece. W końcu to lekarstwo. A jak apetyt małej?
fajnie, że u Was dentiox pomógł, u nas nie zawsze pomaga niestety
współczuję!!! najgorsze, jak nie wiadomo co zrobić, żeby pomócjestem zalamana Wojtus ma mocne uczulenie jest juz prawie caly w czerwone plamki tak sie drapie ze ma juz nawet rany az do krwi :-(lekow mamy cala reklamowke no to mamy swietowanie pol roczku ;/
waga Wojtusia to 7,5 kg to tyle z dobrych wiesci na dzisiaj :-(
hehe, dobre!Bodzia!![]()
![]()
Bodzinka fajnie ze tak ze soba czas spedzaja.Ja tez uwielbiam kiedy moi dwaj mezczyzni wychodza razem
A dzisiaj to moj Jas nie ma apetytu.Jadl o 4.45 i do tej pory nic.Jak mu daje cyca to placzeAdas mnie jeszcze z rana zagotowal bo mi ciagle pyskuje i w koncu wybuchlam.
A w ogole to zgubilam pieniadze i od rana placze.Do du..y ten dzisiejszy dzien.

nawet nie bolało za bardzo, ale moje nerwy
taka byłam napięta, że kark i całą głowa mnie teraz bolą
i ochrzan dostałam, że za bardzo się denerwuję
no i oczywiście nie skończył tego zęba, tylko zalepił kanały. Kurna.hej
u nas niestety gorzej((
Oli dostała antybiotyk...

Biedna mała. Zdrówka życzymy.hej
u nas niestety gorzej((
Oli dostała antybiotyk...
! Czy wszyscy chłopcy w Bydgoszczy noszą rozmiar 31? 
! Bo takie w jego rozmiarówce są.