reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ło Jezusku! Już nie mogę! jeszcze raz zobaczę "ktury" i umrę. Idę spać. Cholewcia, praca liczy sobie 28 stron i cały tekst taki, ze po 10 razy się zastanawiam, o co kaman. Wszędzie jakieś kalki z rosyjskiego. Eh... za dobre mam serduszko - trzeba się było nie zgadzać na sprawdzanie.
Dobranocki wszytskim - ale wszyscy już chyba śpią :eek:

reklama
Asjaa jak się rozkłada do leżenie to mysle, że nic mu się nie stanie. Filipek tez nie siedzi sam z siebie tylko podtrzymany i na kolanach choć sztywny jest i to uwielbia i głowe podciąga to wygodny i mama trzymaj ;-) Albo od razu na brzuszek i zwiedzac swiat ;-)Widziałam dziewczyny które w typowych laskach woziły 4 miesięczne dzieci wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Jak się rozkłada i jest sztywny to próbuj go przełozyc. O i widze, że ma jedna rączka :-) ;-)
Ja obiecałam kuzynce odwiedziny dzisiaj...Wierzcie mi, ze jakbym nie powiedziała Lolkowi to bym sie ie ruszyla..Powiedzcie mi czemu faceci nie zauważają, że im zona pięknieje??? Czemu im łatwiej pisac do obcych o uczuciach niz mówić zonie albo nawet mamie??? Ach jak mi smutno/// Teść robi to samo Ach///

Ja właśnie z winkiem siedzę

Dobiłaś mnie z tym winem ;) W takim towarzystwie przeżyłabym nawet "ktury" i "rze" ;)

Bodzinka, ratunku!!! Weź Ty tego swojego Filipa przystopuj, bo już nie wyrabiam z tymi postępami w poruszaniu się. Franek raczkuje do tyłu!! Jest już cały w górze, tylko nie umie jeszcze nogami pedałować i nie idzie do przodu, tylko odpycha się do tyłu!! Przed chwilą zaczął i zaraz wyjdzie z pokoju!! Aaaaa!!

Dziś była pobudka o 4, musiałam zrobić Mężowi jajecznicę ;) O 5 już wyszedł z domu, a ja jeszcze z godzinę nie mogłam zasnąć, bo się rozbudziłam. Ale przy okazji nakarmiłam Pucka i spał potem do 8, więc jest ok.

Matko, moje dziecko właśnie wchodzi pod kanapę...

Witam.;-)
Aluśka no widzę, że idzie u Ciebie ku lepszemu i z jedną i drugą niunią!(tfu, tfu) Oby tak dalej!
Asjaa ja bym wzięła też mniejszy wózek na wyjazd:tak:.
Cwietka Ty się tak denerwujesz na obcokrajowców:-), to ja Ci powiem co potrafi rodowity Polak. Mianowicie mój M jak go do wojska wzięli to pisał do mnie listy. W WOJSKU będąc napisał mi RZOŁNIEŻ! Myślałam, że kartkę pogryzę:dry:! W ogóle wtedy tyle byków robił, że doszłam do wniosku, że wojsko faktycznie robi chłopom wodę z mózgu:angry:! Jakiś wtórny debilizm mu się tam załączył:dry:.

Aluśka GRATULUJE!!!!
Ewa no ja mu próbuje wytłumaczyć, że ma czas ale on niedobry nic a nic mamy nie słucha :-( ;-)

reklama
Do góry