reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Przyszło nam krzesełko. Powiem Wam, że rewelacja. Na zdjęciach, w ogóle tego nie widać. Solidne (skręcałam je chyba z pół godziny :/), funkcjonalne, a najważniejsze, że Franol nie chce z niego zejść - tłucze w tackę i domaga się jedzenia ;) Tylko że teraz czas na mleko, a ja go "z lotu" nie nakarmię jak będzie tam cały czas siedział :) Aha - no i siedzimy razem przy biurku, co Franola też niezmiernie cieszy, bo zawsze mi tu zaglądał ;)

reklama
nikt cię tak nie rozśmieszy i nie zawstydzi jednocześnie jak własne dziecko-

przed chwilą Olek szukał bluzeczki na suszarce do prania, a że on roztargniony to wziął moje majtki i mówi: mogę tą bluzeczkę ?

małej dupki nie mam więc mógł się pomylić :)

:baffled::baffled::baffled::szok::szok::szok::-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Wiolcia ja jestem na wychowawczym, ale szukam pracy - dziś złożyłam podanie do Policji - złożono ponad 100 cv , a pani w Sekretariacie mówiła że to i tak mało- średnio na inspektora przychodzi ponad 200 podań...i jak tu znaleźć pracę??:baffled::baffled:, ja mogłabym składać na starszego inspektora ale mi właśnie tylko doświadczenia w budżetówce brakuje- tylko jak je zdobyć jak takie przepełnienie ??

Ostatnia edycja:
Postanowiłam dzisiaj na obiad ugotować spagetti bo dawno nie było a chodzi za mną od dłuższego czasu. Wzięłam Alka do kuchni i opowiadałam mu co robię a on usnął :baffled: Chyba musiałam bardzo przynudzać :rofl2: Przełożyłam go łóżeczka. Nawet się nie obudził. Usnął jak kamień :-)

Załączniki

• DSC06120.jpg
    DSC06120.jpg
    27 KB · Wyświetleń: 43
U fotografa poszło raz dwa. Więc jutro składam wniosek na paszport. ;)
Gwiazdeczka to odsapniesz trochę. ;)

Elena fajnie, ze tak psozlo szybko :-)
Misiaaaaaaaaa ale on fajowy :-)
Ewa not o widze, że reakcja na krzesełko identyczna ja u nas ;-) Hi hi hi. W głos się smiał, walił ręką i był przeszczęsliwy :-)

Taaa... A potem Franol ochrzcił krzesełko - jadł skórkę z chleba, za dużo odgryzł (nie wiem jak, skoro zębów nie ma :/), połknął i zwymiotował :/ Ale już sytuacja opanowana - na szczęście wszystko łatwe do czyszczenia :)

Wracam do roboty... Mam lekkie załamanie, bo z jednego wyd., w którym robiłam próbną korektę, dostałam wiadomość odmowną. Ale korektę ich tekstu robiłam przed północą, to była strasznie ciężka książka i słabo się do niej przyłożyłam. No i nie do końca chciałam tam pracować - chodziło mi raczej o znalezienie czegoś z lekkimi, łatwymi i przyjemnymi książkami.
Tylko teraz mam obawy, czy dobrze zrobię tego Clancy'ego (mimo że on właśnie jest lekki, łatwy i przyjemny) - wyd., od którego dostałam to zlecenie, od razu zaproponowało mi pracę, bez próby. Wolałabym tego nie zepsuć... A czasu mało... Ech...:/

cwietka moja nauczy sie raczkowac dzieki pilotowi od tv :hahaha: oczywiscie ze te rzeczy sa fajne, bo uzywa ich mama i tata to czemu nie maluch :D:D

ewa jakie krzeselko kupiliscie? edit: juz wiem :]

reklama
Do góry