Przyszło nam krzesełko. Powiem Wam, że rewelacja. Na zdjęciach, w ogóle tego nie widać. Solidne (skręcałam je chyba z pół godziny :/), funkcjonalne, a najważniejsze, że Franol nie chce z niego zejść - tłucze w tackę i domaga się jedzenia
Tylko że teraz czas na mleko, a ja go "z lotu" nie nakarmię jak będzie tam cały czas siedział
Aha - no i siedzimy razem przy biurku, co Franola też niezmiernie cieszy, bo zawsze mi tu zaglądał 
reklama
mamolka
Fanka BB :)
nikt cię tak nie rozśmieszy i nie zawstydzi jednocześnie jak własne dziecko-
przed chwilą Olek szukał bluzeczki na suszarce do prania, a że on roztargniony to wziął moje majtki i mówi: mogę tą bluzeczkę ?
małej dupki nie mam więc mógł się pomylić

Wiolcia ja jestem na wychowawczym, ale szukam pracy - dziś złożyłam podanie do Policji - złożono ponad 100 cv , a pani w Sekretariacie mówiła że to i tak mało- średnio na inspektora przychodzi ponad 200 podań...i jak tu znaleźć pracę??
, ja mogłabym składać na starszego inspektora ale mi właśnie tylko doświadczenia w budżetówce brakuje- tylko jak je zdobyć jak takie przepełnienie ??
przed chwilą Olek szukał bluzeczki na suszarce do prania, a że on roztargniony to wziął moje majtki i mówi: mogę tą bluzeczkę ?
małej dupki nie mam więc mógł się pomylić

Wiolcia ja jestem na wychowawczym, ale szukam pracy - dziś złożyłam podanie do Policji - złożono ponad 100 cv , a pani w Sekretariacie mówiła że to i tak mało- średnio na inspektora przychodzi ponad 200 podań...i jak tu znaleźć pracę??

, ja mogłabym składać na starszego inspektora ale mi właśnie tylko doświadczenia w budżetówce brakuje- tylko jak je zdobyć jak takie przepełnienie ??
Ostatnia edycja:
Postanowiłam dzisiaj na obiad ugotować spagetti bo dawno nie było a chodzi za mną od dłuższego czasu. Wzięłam Alka do kuchni i opowiadałam mu co robię a on usnął
Chyba musiałam bardzo przynudzać
Przełożyłam go łóżeczka. Nawet się nie obudził. Usnął jak kamień :-)
Chyba musiałam bardzo przynudzać
Przełożyłam go łóżeczka. Nawet się nie obudził. Usnął jak kamień :-)Załączniki
Taaa... A potem Franol ochrzcił krzesełko - jadł skórkę z chleba, za dużo odgryzł (nie wiem jak, skoro zębów nie ma :/), połknął i zwymiotował :/ Ale już sytuacja opanowana - na szczęście wszystko łatwe do czyszczenia 
Wracam do roboty... Mam lekkie załamanie, bo z jednego wyd., w którym robiłam próbną korektę, dostałam wiadomość odmowną. Ale korektę ich tekstu robiłam przed północą, to była strasznie ciężka książka i słabo się do niej przyłożyłam. No i nie do końca chciałam tam pracować - chodziło mi raczej o znalezienie czegoś z lekkimi, łatwymi i przyjemnymi książkami.
Tylko teraz mam obawy, czy dobrze zrobię tego Clancy'ego (mimo że on właśnie jest lekki, łatwy i przyjemny) - wyd., od którego dostałam to zlecenie, od razu zaproponowało mi pracę, bez próby. Wolałabym tego nie zepsuć... A czasu mało... Ech...:/
Wracam do roboty... Mam lekkie załamanie, bo z jednego wyd., w którym robiłam próbną korektę, dostałam wiadomość odmowną. Ale korektę ich tekstu robiłam przed północą, to była strasznie ciężka książka i słabo się do niej przyłożyłam. No i nie do końca chciałam tam pracować - chodziło mi raczej o znalezienie czegoś z lekkimi, łatwymi i przyjemnymi książkami.
Tylko teraz mam obawy, czy dobrze zrobię tego Clancy'ego (mimo że on właśnie jest lekki, łatwy i przyjemny) - wyd., od którego dostałam to zlecenie, od razu zaproponowało mi pracę, bez próby. Wolałabym tego nie zepsuć... A czasu mało... Ech...:/
U
użytkowniczka r
Gość
Wiecie co dziewczynki,obcięłam Mikosiowi piórka :/ Foto na zamkniętym i na FB :-)
89gwiazdeczka89
nas niestety czeka jutro wizyta u lekarza temperatura wzrosła do 39 ;/ nie wiem czy moze byc az tak wysoka przy zabkowaniu
reklama
krolcia
gwiazdeczka to nie fajnie
. Daj znać co tam wyszło.
. Daj znać co tam wyszło.
Podziel się: