krolcia
Fanka BB :)
Witam;-)
Kurcze dziewczyny lato jest (chyba
), co Wy z tymi choróbskami? Zdrowiejcie szybciutko
!!!!
Mały dzisiaj rano zjadł oszałamiającą ilość mleka aż 60ml
. Chyba na zęby taki brak apetytu od kilku dni. Szykuje się druga jedynka, już lada moment i będzie.
W związku z tym ząbkowaniem chciałam Was spytać czy słyszałyście od Waszych mam coś o uderzeniowej dawce vit. D
? Moja mama kiedyś mi opowiadała, że lekarz przepisał takie cuś dla mnie i ona miała problem z ząbkowaniem z głowy. Nie wiem jaki to ma związek vit. D i zęby, czy mniej bólu, czy że szybciej wyszły, w każdym bądź razie było ponoć skuteczne. Pytam o to babeczki w okolicach 30 lat bo być może później tego już nie stosowano...
Thinka witamy z powrotem. Szacuneczek
za powrót do piersi. Mój gzub nie chciał już piersi po trzydniowej odstawce na leki:-(.
Kurcze dziewczyny lato jest (chyba
), co Wy z tymi choróbskami? Zdrowiejcie szybciutko
!!!!Mały dzisiaj rano zjadł oszałamiającą ilość mleka aż 60ml
. Chyba na zęby taki brak apetytu od kilku dni. Szykuje się druga jedynka, już lada moment i będzie.W związku z tym ząbkowaniem chciałam Was spytać czy słyszałyście od Waszych mam coś o uderzeniowej dawce vit. D
? Moja mama kiedyś mi opowiadała, że lekarz przepisał takie cuś dla mnie i ona miała problem z ząbkowaniem z głowy. Nie wiem jaki to ma związek vit. D i zęby, czy mniej bólu, czy że szybciej wyszły, w każdym bądź razie było ponoć skuteczne. Pytam o to babeczki w okolicach 30 lat bo być może później tego już nie stosowano...Thinka witamy z powrotem. Szacuneczek
za powrót do piersi. Mój gzub nie chciał już piersi po trzydniowej odstawce na leki:-(.
Ostatnia edycja:
Ale dla małej to jest zupełnie nowy stwór.
. Bosze jakie wielkie piłki